polep ALpina

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
budha
člen E30.cz

polep ALpina

Příspěvek od budha » 03. 04. 2008 17:36

dotaz!! nekde se mi podarilo sehnat tohle: Obrázek

no a potreboval bych nejake foto na E30/nejlepe na plastaku...boky jsou jasny, ale ta nalepka co ma prijit na kapotu mi neni jasna...na e30.de uz jsem dobove dokumenty o Alpine shlednul a je tam prd...

predem dik[/url]
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990

Miguel

Příspěvek od Miguel » 03. 04. 2008 18:05

Na kapotu žádná přijít nemá. Podle mě jsou jenom boky a nárazník.

desp
člen E30.cz

Polepy ALPINA

Příspěvek od desp » 03. 04. 2008 18:37

Jasně, na kapotě nic není. Pouze komplet boky od počátku předního blatníku až po konec zadního blatníku a pak přední spoiler. Jinak k tomu nápisu ALPINA na zadní kapotu - není to samolepka, ale kovový plastický nápis umístěný vlevo a dále pak stejně provedený nápis specifikace modelu s objemem napravo na zadní kapotě a poté v menším provedení na pravé přední mřížce. Někdy bývá ještě zadní nápis specifikace modelu s objemem doplněný o dodatkový nápis, např. KATALYSATOR nebo SWITCH-TRONIC, atd.). To by mělo být vše z vnějších znaků či emblémů vozů ALPINA (samozřejmě ještě ALPINA středy kol). A teď to hlavní : Alpiny nikdy neměly kruhové znaky na kapotách rádoby "ALPINA", ale vždy pouze BMW. Ptal jsem se na to přímo u úpravce v Buchloe a jsou to vše pouze laciné napodobeniny, které nemají s ALPINOU nic společného.
Přeji hodně vytrvalosti a nadšení dalšímu nemocnému.
desp sen.
-=www.desp.ic.cz=- BMW fun site

Odpovědět