Uletené budíky v E 32
Uletené budíky v E 32
Chcem sa spýtať či náhodou niekto nema skusenosť s pokazenými budíkmi v E32.Niekedy sa mi stane ,že všetky displaye začnu uplne blbnuť,jak keby mali virus
.Proste nezmyselné hatlaniny a čísla.Niekedy to prestane a niekedy musím zhasnut motor a po naštartovaní zas idu ok.Možete mi niekto poradiť čím by to asi mohlo byť?
BMW e32 730iA '87
It's my war ship
It's my war ship
pokud by bylo vadne cidlo v diferaku tak ti bude litat jenom rychlost
neni to nic noveho u e32, proste budiky nekdy jdou do kytek, dej si inzerat a kup druhe (ja ted zadne nemam
) je tu nekolik lidi co rozprodava E32 (kdyby jsi nic nesehnal tak mi napis a reknu ti kdo je ma
)
jen si dej bacha at jsou stejne protoze je vic druhu
neni to nic noveho u e32, proste budiky nekdy jdou do kytek, dej si inzerat a kup druhe (ja ted zadne nemam
jen si dej bacha at jsou stejne protoze je vic druhu
prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
Diky moc chlapy
Asi to bude fakt ze budiky idu do kytek.Kamarat mi hovoril ze v palubke je aj mala baterka a ta je uz na prd,preto ze sa mi nuluje denna spotreba a pri nastartovani je zhasnuta az ked par krat pridam na plyne tak sa rozsvieti.Nieco budem musiet poriesit a pohladat
este raz dik
BMW e32 730iA '87
It's my war ship
It's my war ship
Too MAX: Nevím jestli blbost, ale kamošovi jsem takhle zpravil 34 nešlo mi mu nic z budíku a za studena se to dusilo. Podotýkám u nafty. připojilo se znova čidlo diferenciálu a vše funguje otáčkoměr, ekonoměr a rychloměr. Sám jsem se tomu trochu divil, ale jen jsem napsal poznatek a doporučil další hledání.
BMW 318 IS that IS fun
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
no ekonomer logicky bez rychlomeru fungovat nebude... nicmene kdyby si puvodni prispevek autora, docetl by ses, ze mu blbnou i pisemne displeje, tudiz odchazi kondiky v desce a ty by meli byt ok i kdyby na aute zadnej difer nebyl. Nevycitam ti chybnej usudek, ale obcas je treba si chyby uznat.bazz píše:Too MAX: Nevím jestli blbost, ale kamošovi jsem takhle zpravil 34 nešlo mi mu nic z budíku a za studena se to dusilo. Podotýkám u nafty. připojilo se znova čidlo diferenciálu a vše funguje otáčkoměr, ekonoměr a rychloměr. Sám jsem se tomu trochu divil, ale jen jsem napsal poznatek a doporučil další hledání.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
TOO Max: Chybu uznávám, ta možnost špatného úsudku měla dostatečně vyznít v doporučení dalšího hledání a až poté jsem napsal co si myslím Já. Nicméně jsem věděl, že se někdo najde a popřípadě mne opraví. Tím to ti Maxi děkuji. Jinak si myslím, že tu nejsme pro to, abychom se chytali za slovíčka. Hlavní je, aby se mu to podařilo opravit. Žádne učenej ze stromu nespad i já budu příště chytřejší. 
BMW 318 IS that IS fun