To ti věřím .... Už jsem taky viděl sádrovat díru na služebně, v pol. škole .. atd. To je nejhorší, přežiješ "šichtu" mezi zmrdy, ukrajincema .. atd ( nechci nějakou menšinu urazit) a pak tě postřelí (zastřelí), kolega co neumí zacházet ze sl. zbraní ..Venca píše:Jo, jo, horisi, já se taky zaleknu...horis píše:... Já se taky jen tak někoho a něčeho nebojím, ale zbraně se zaleknu, to připouštím .....
Nejedna kulka mi kolem ucha hvízdla, to mi věř...!
![]()
Jedna se dokonce zaryla do zdi strážnice asi tak půl metru od mojí hlavy.
To má pak člověk o čem přemejšlet, třeba o bambulovi, co s tou zbraní špatně manipuloval.
co fanda do zbraní, není tu ???
e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i
horis: ja sjem nerekl ze se bojis nebo tak ... ale kdyz mam zbran tak to nebudu roztrubovat do sveta z duvodu toho ze protivnik si ji neporidi driv nez te navstivi pokud to chce udelat
jasne ze zbran je dobra k sve ochrane atd ale to je prave ten moment prekvapeni ze to nikdo nevi a vytahnes revolver nez kdyz ti zatuka nekdo se samopalem na okno protoze vi ze jsi ozbrojeny kdyz totady vytrubujes
tak jsem to myslel
prodavam ND z techto aut: E38 730iA M60 V8, 730iL piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
prodavam ND z techto aut: E32 750iL 740iL 735i 730i, piste SZ nebo ICQ
Chápu .... No já zase myslel, že snad mezi VÁMI to tady můžu napsat, že někdo z VÁS nebude usilovat o můj život a nutit mě "tasit"T613 píše:horis: ja sjem nerekl ze se bojis nebo tak ... ale kdyz mam zbran tak to nebudu roztrubovat do sveta z duvodu toho ze protivnik si ji neporidi driv nez te navstivi pokud to chce udelatjasne ze zbran je dobra k sve ochrane atd ale to je prave ten moment prekvapeni ze to nikdo nevi a vytahnes revolver nez kdyz ti zatuka nekdo se samopalem na okno protoze vi ze jsi ozbrojeny kdyz totady vytrubujes
tak jsem to myslel
e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
Mám CZ 75D Compact, ale jen půjčenou...a na střelbách ? Tam patřím mezi ty, co jsou rádi když netrefí instruktora...
Vždy mi řikaj, že já tu zbraň v případě potřeby mám raději házet
Ne, kecám, zase tak hrozný to neni, ale mezi mé koníčky to bohužel nepatří, i přes to, že nějakou sniper pušku bych taky zkusil
Ty já myslím, že na sběratelskou to držet můžeš - myslím, že třeba ostrý vojenský střelivo, který je normálně zakázaný ap., by neměl být problém na to držet - ale teoreticky s ním ani nesmíš střílet na střelnici.Max-Max píše:hele, ale na ostrou vojenskou munici se zberatelske povoleni ne tak uplne vztahuje, ze ne?
tomu vystrelovaku se spravne rika balisticky nuz. je to povazovany za zakernou zbran protoze ma jinej ucel nez k jakymu to vypada. jinak u nas nemame zadnej zakon kerej by upravoval noseni chladnejch zbrani a proto povazuju noze za zajimavejsi z hlediska obrany nez pistole. dobre cvicenej clovek v boji z nozem je zatracene nebezpecnej i pro ozbrojenyho policistu. nekde po netu sou videa kde nejaky eskrimadori ukazujou utok na straznika noze m ze vzdalenosti 6 a potom i 9 metru. ani v jednom pripade policista nestihnul vytahnout zbran nez dostal smrtelnej zasah. nuz je uzasna zbran a kdyz se s ni umi zachazet tak i neuveritelne ucina.
abych nebyl OT tak ja rad velky revolvery, zbrojak nevlastnim ale vobcas si zastrilet du z kamaradem. az na to bude cas a prachy rad bych si poridil zbrojak a nakou tercovou hracku jako sou ty barevny kramy od pana Piky. treba pikra supersonic 460. nebo neco loveckyho jako je light hunter.
abych nebyl OT tak ja rad velky revolvery, zbrojak nevlastnim ale vobcas si zastrilet du z kamaradem. az na to bude cas a prachy rad bych si poridil zbrojak a nakou tercovou hracku jako sou ty barevny kramy od pana Piky. treba pikra supersonic 460. nebo neco loveckyho jako je light hunter.
a