mysleno jako ze "zavodi s takovejma autama" to me ani neprekvapujeLOPOLO píše:Jiste, videl jsem milion idiotu s BMW.Ráďula píše:Už fakt naposledy vůbec nejde o auta ale o to kdo to řídí!Flery píše:...GolfII 1,8Gti,Kadet 1,6 a nejaka Honda.....
Hovoří za vše
Jezděte jako lidi.
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Tel : 773 622 822
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
podle semaforu to vypada že ten kadet jel na červenou debil....
červenou sem projel jen jednou selhali mi u audi 80 brzdy moc se vohřáli a u semaforu mi stvrdnul pedál měl sem fakt strach když sem vlít mezi ostatní auta co tam jeli tahle situace mi zustane pred ocima dlouho ale sjel sem do odbocováku a odbocil spolu s proti jedoucima me je blbe este dnes brzdy sou základ a čumět by se mělo!!! pitomej pekáč měl poddimenzovaný brzdy taky šel hned do světa...
červenou sem projel jen jednou selhali mi u audi 80 brzdy moc se vohřáli a u semaforu mi stvrdnul pedál měl sem fakt strach když sem vlít mezi ostatní auta co tam jeli tahle situace mi zustane pred ocima dlouho ale sjel sem do odbocováku a odbocil spolu s proti jedoucima me je blbe este dnes brzdy sou základ a čumět by se mělo!!! pitomej pekáč měl poddimenzovaný brzdy taky šel hned do světa...
Tel : 773 622 822