Se stav, dveří mám habakuk, něco vydloubnemIwan píše:mm, nejak to nemuzu najit v etk..Maranelo píše:na dverich musis mit protikus pak cudlik dosahne
osvetleni interieru
ok, az pojedu kolem, taxe zastavim..Macek píše:Se stav, dveří mám habakuk, něco vydloubnemIwan píše:mm, nejak to nemuzu najit v etk..Maranelo píše:na dverich musis mit protikus pak cudlik dosahne
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Číslo nevím z hlavy, ale podle toho, co popisuješ to spíš bude relé k el. oknům, aby fachaly při otevřených dveřích bez klíčku - to je modréChvalda 318iS píše:i když možná ho mám... Je to relátko s malou kabeláží napojené dráty na spínač otevřených dveří? Je modré barvy a číslo kabelovýho svazku je 1 385 851.... Je to ono?euromen píše:ten časovač taky nemám proto si ho stavimChvalda 318iS píše:Nemáte někdo to relátko na prodej? Chybí mi
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Jo Dane, to je možný, mám v tom hokej... Byl by někdo kdo to má tak ochotný a vyfotil konkrétně to relátko i s tou paticí? Kolikapinový je to relé? DíkyDan td píše:Číslo nevím z hlavy, ale podle toho, co popisuješ to spíš bude relé k el. oknům, aby fachaly při otevřených dveřích bez klíčku - to je modréChvalda 318iS píše:i když možná ho mám... Je to relátko s malou kabeláží napojené dráty na spínač otevřených dveří? Je modré barvy a číslo kabelovýho svazku je 1 385 851.... Je to ono?euromen píše: ten časovač taky nemám proto si ho stavim
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Jo to je přesně ono,většina e30tek to má prázdné.
Já to relátko sháněl asi rok a pak mi ho daroval v Lopuchovce.
Je to relé číslo 5
http://bmwfans.info/original/E30/2-T/32 ... l-61_0628/
Je to relé číslo 5
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
Podíval jsem se tam, viděl jsem ho, ale ty nápisy mi jaksi nic neříkaj... Mě šlo hlavně o umíštění tohodle relé, původně jsem si ho pletl s tím relé na okna, myslel jsem si že to je ono, ale nebyl jsem si jistej... Mám totiž doma kabeláž na el. okna, kde tahle patice nebyla osazena, docela mě to zajímalo, ted už to vím. Stany díky za ochotuMaranelo píše:ty vole a co se treba podivat na prvni stranu![]()
Sorry za OT ale na co je to relé číslo 6? mám ho doma ale nevím na co jeStany píše:Jo to je přesně ono,většina e30tek to má prázdné.
Je to relé číslo 5
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
tak sem ho chvilku oblboval nejakym tim alkoholem prihodil sem muj prirozeny sarm a dosahl sveho.... jen doufam ze z toho nebudu mit nejaky dozivotni nasledkyeuromen píše:vidiš... já si udělal vlastní dle schémátka co tu bylo přímo do E30...sice se nevejde do rele ale dost malý to bude..a naštěstí do funguje
rele jak ho pan buh stvoril
omluvte kvalitu muj fotak si s makrem moc nerozumi

Naposledy upravil(a) Maranelo dne 24. 01. 2008 13:27, celkem upraveno 2 x.
- Chvalda 318iS
- člen E30.cz
koukám tzo je úplně jiná verze než co sem udělal já.. to je ta verze co třikrát a dost?? tohle má nějaký relátko..Maranelo píše:tak sem ho chvilku oblboval nejakym tim alkoholem prihodil sem muj prirozeny sarm a dosahl sem sveho.... jen doufam ze z toho nebudu mit nejaky dozivotni nasledkyeuromen píše:vidiš... já si udělal vlastní dle schémátka co tu bylo přímo do E30...sice se nevejde do rele ale dost malý to bude..a naštěstí do funguje![]()
rele jak ho pan buh stvoril![]()
omluvte kvalitu muj fotak si s makrem moc nerozumi![]()
![]()
![]()
![]()
dočasný konec BMW