Predcasne prezuti na letni
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Predcasne prezuti na letni
Priznejte se, kdo lituje predcasneho prezuti na letni? Pri dnesnim pocasi jsou moje zanovni zimaky Nokian Hakkapeliitta NRW k nezaplaceni 
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
- thomas_a_anderson
-
Franta 327i
Btw. lidi, kdyz se bavite o tech slickach
Nasel jsem na www.toyo.com super pneu - Competition Proxes RA-1 Radial, takovej semislick, idealni na drifty
Jinak muj champion je T1-S
Jinak muj champion je T1-S
Buy a set of eligible Toyo tires and try them on your car for up to 500 miles. If you're not completely satisfied with the performance of the tires, just return them to the dealer where you purchased them for a full refund or replacement. The choice of refund or replacement is yours.
Tak tohle se mi libi, bych jim asi ukazal, co se da udelat s gumama za 500 mil jezdeni po praze. A kdyz by to nahodou nevyslo, par burnoutu to jisti

Jeee a maj na strankach v pneu recommenderu 325 iS tak toho si vazim

Tak tohle se mi libi, bych jim asi ukazal, co se da udelat s gumama za 500 mil jezdeni po praze. A kdyz by to nahodou nevyslo, par burnoutu to jisti
Jeee a maj na strankach v pneu recommenderu 325 iS tak toho si vazim
-
Návštěvník
- Francis
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Na Toyo Proxes T1-S mam zalusk. Pred dvema lety jsem mel jednu sadu s 3mm a byly docela dobre. Jen pri "dojizdeni" na Sosnove mi vpredu zvenku vypadavaly cele bloky desenu 
Muze je nekdo sehnat levneji nez jsou na www.e-pneu.cz. S dokladem na odpocet DPH.
Muze je nekdo sehnat levneji nez jsou na www.e-pneu.cz. S dokladem na odpocet DPH.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
WANA pisal nejaky inzerat v sekcii Prodam, vraj vie zohnat aj Toya.. skusa sa ho spytat, alebo na http://www.autohifi.cz skus Pro.P, tusim on je "gumodilerom" tiezFrancis píše:Na Toyo Proxes T1-S mam zalusk. Pred dvema lety jsem mel jednu sadu s 3mm a byly docela dobre. Jen pri "dojizdeni" na Sosnove mi vpredu zvenku vypadavaly cele bloky desenu
Faszom a seggedbe verem te buzi 
-
Venca