Prosím adminy-smáznout

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Odpovědět
DVORIS

Prosím adminy-smáznout

Příspěvek od DVORIS » 09. 01. 2008 21:27

Ahoj chlapi chtěl bych poprosit hlavně Vás z Prahy,kdo jezdíte kolem autobazaru Tara na Vídeňské ulici.Mají tam v nabídce touringa E30 bílýho a já bych moc prosil kdyby jste tam někdo stratil chvilku,jak by jste jeli kolem a aspoň zběžně auto omrkl a podal info,byl bych moc vděčný,zajel bych tam sám ale mám to 300km.Díky moc pokud se někdo najde.
Naposledy upravil(a) DVORIS dne 10. 01. 2008 20:50, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC » 09. 01. 2008 21:43

zejtra bych se ti tam moh číhnout, pojedu kolem
Docent Chocholoušek BMW světa...
pořádám BIG BMW Classic a sbírám starý klumpry

DVORIS

Příspěvek od DVORIS » 09. 01. 2008 21:46

To by bylo supr,chtěl jsem si do Prahy za tímto účelem udělat výlet,viděl jsem pár E30 po bazarech na Libeňským ostrově ale kamarád mě varoval ať tam prý ani nejezdím - šmelina :? :) :twisted:Jde mi jen o to jestli to není total mrtvola,díky mockrát.
Obrázek

Hanzz

Příspěvek od Hanzz » 09. 01. 2008 23:59

ja na libenaku jeste na nepochybny bmw snad nenarazil...
ex:e30 318is,324d,325iAT,316iT,e36 325Ci,e36 320i,e34 520i,e46 330dt, e46 325iT, e46 330i, e46 330d -> ???
Obrázek

Autoskla, dovoz aut z D, běžný servis.

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o pomoc-Auto TARA Praha

Příspěvek od Dan td » 10. 01. 2008 09:05

DVORIS píše:Ahoj chlapi chtěl bych poprosit hlavně Vás z Prahy,kdo jezdíte kolem autobazaru Tara na Vídeňské ulici.Mají tam v nabídce touringa E30 bílýho a já bych moc prosil kdyby jste tam někdo stratil chvilku,jak by jste jeli kolem a aspoň zběžně auto omrkl a podal info,byl bych moc vděčný,zajel bych tam sám ale mám to 300km.Díky moc pokud se někdo najde.
Jestli je to bílej touring M40, tak kastle jakž takž, motor cvaká jak šicí stroj, celkově je auto takový opotřebovaný. Majitel bazaru je klasickej bazarnickej šmejd, jen vzdychá a říká " to víte, x let starý auto, co byste chtěl ". Byl jsem se na něj podívat někdy před Vánoci, kámoš sháněl touringa. Bylo to tuším v říjnu :)

Jestli máš odkaz z netu, pošli mi ho, řeknu ti hned, zda to je on ...
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

Dan td
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dan td » 10. 01. 2008 11:53

Dan td píše:
DVORIS píše:Ahoj chlapi chtěl bych poprosit hlavně Vás z Prahy,kdo jezdíte kolem autobazaru Tara na Vídeňské ulici.Mají tam v nabídce touringa E30 bílýho a já bych moc prosil kdyby jste tam někdo stratil chvilku,jak by jste jeli kolem a aspoň zběžně auto omrkl a podal info,byl bych moc vděčný,zajel bych tam sám ale mám to 300km.Díky moc pokud se někdo najde.
Jestli je to bílej touring M40, tak kastle jakž takž, motor cvaká jak šicí stroj, celkově je auto takový opotřebovaný. Majitel bazaru je klasickej bazarnickej šmejd, jen vzdychá a říká " to víte, x let starý auto, co byste chtěl ". Byl jsem se na něj podívat někdy před Vánoci, kámoš sháněl touringa. Bylo to tuším v říjnu :)

Jo, je to ono, našel jsem to na tipcars.
http://www.e39.cz

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...

DVORIS

Příspěvek od DVORIS » 10. 01. 2008 16:10

Dan td píše:
Dan td píše:

Jo, je to ono, našel jsem to na tipcars.
Tak mockrát dík Dane za ušetřený km,jsem to tušil,díky :wink:
Obrázek

Odpovědět