Mám dotaz v cabriu je v pravé kapsev kufru to závaží,má toto závaží i coupe či sedan?řešim to z toho důvodu že bych rád koupil plastovej kastlík do pravé kapsy kam se dává lékárna trojúhelník,ale mám za to že ten kastlík
asi není určen pro cabrio nebot je hodne vysokej a když tam je to závaží tak tam nepůjde?A pokud ho coupe a sedan nemají tak je to jasný.či je varianta to závaží vyndat
závaží v cabriu E30
závaží v cabriu E30
Cheš-li míti bavoráka zanech kurev hoň si ptáka
To "závaží" má jenom cabrio, koupé ani sedan ho nemají. A není to závaží, ale tlumič vibrací. Vyhodit ho můžeš, ale nějakej důvod, proč ho tam dát soudruzi z BMW určitě měli, pochybuju že byt jen tak z prdele dávali do kufru x kg železa na gumových silentblocích. 
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
Jo baterku tam mají mám za to že plastáci jaké motory navim ,ale myslim 6ti válce.já mám u chromáka baterii v motoru.Mám za to že to závaží/tlumíč je tam z důvodu aby zadek nehopsal a neodskakoval,že cabrio bude lehčí v zadní části než coupe?a myslim že hmotnost baterie se tak nějak hmotnosti závaží/ tlumiče vyrovná.magiccc píše:Tlumič? Kurnik a neví teda někdo jak tohle funguje? Já tam mam teď baterku...
Cheš-li míti bavoráka zanech kurev hoň si ptáka
Je to různý někdo baterku v kufru měl, někdo ne, viděl jsem jak na chromáku tak na plastu. Ale že baterka bude plnit funkci toho tlumiče, tak s tím si teda dovolím nesouhlasit. Ten tlumič vybrací je tam uchycený přes 4 gumové silentbloky, takže může pohlcovat vibrace z karoserie, což baterka těžko, takže těžko bude plnit stejnou funkci. A kdyby ano, tak proč by jí ta nedávali už od výroby přímo v BMW, když do jiných modelů jí dávali.mattli píše: Jo baterku tam mají mám za to že plastáci jaké motory navim ,ale myslim 6ti válce.já mám u chromáka baterii v motoru.Mám za to že to závaží/tlumíč je tam z důvodu aby zadek nehopsal a neodskakoval,že cabrio bude lehčí v zadní části než coupe?a myslim že hmotnost baterie se tak nějak hmotnosti závaží/ tlumiče vyrovná.
E30 340ic V8 6q- EX