Kdo boural dneska s BMW 730i na Kladně ?
Ja ked som si kupil E30 tak uz vtedy mali vsetci blbe keci, ze dedinsky mafian spred 20 rokov (neznasam takych ludi co nikdy nemali "gule" na to kupit si poriadne auto, lebo sa boja spotreby, nahradnych dielov a pritom maju hubu kecov) a teraz jak som kupil ciernu E34 535i, tak som sa o sebe dozvedel ze predavam drogy - bohuzial svoj podiel na tom maju aj takyto smejdi ako ten s tou 730i
.
E30 325i
E34 535i
E34 535i
tak to je slusnej masakr...ja to prvne pochopil tak ze frajer zabrzdil a dedek nedobrzdil tak ze ho odvezli do nemocnice...to se mi zdalo cely naky prehnany...beru zpet svou uvahu o nesmyslnosti Tvyho prispevku, bez vysvetleni ale znel dost zbytecne, tohle je dost otresny at se delo co se delo predtim v provozu 
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
To mi připomíná, že když se koukám v tv na nějaký film, hlavně myslím kriminálku, tak darebové, lotři a pachatelé, často ujíždí v nějakým starším BMW, většinou ho taky zboří. Je to náhoda, nebo takovej mýtus? Taky ještě stále občas slýchávám názory, že s BMW jezdí mafiáni, různý zloději, grázlové a vůbec všelijací negativní lidi.mihals píše:nemam k tomu co dodat
idiot je idiot a tim uz zustane. jen me mrzi, ze pokud nekdo vidi za zivot 300 aut BMW, tak si o nich nic nemysli. ale jen co narazi na takovyhodle mamrda, hned jsou vsichni majitele BMW stejni jako on...
Spíš bych se zeptal kdo boural včera v noci s E46 v Ostravě? Stříbrná E46 versus autobus. Bilance: 1 mrtvý- řidič BMW.
BMW Freude am Fahren mit E38
Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring
Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring
Jj je to tak, člověk v starším BMW = dealer drog, vymahač, zloděj nebo vrahNORMANN píše: To mi připomíná, že když se koukám v tv na nějaký film, hlavně myslím kriminálku, tak darebové, lotři a pachatelé, často ujíždí v nějakým starším BMW, většinou ho taky zboří. Je to náhoda, nebo takovej mýtus? Taky ještě stále občas slýchávám názory, že s BMW jezdí mafiáni, různý zloději, grázlové a vůbec všelijací negativní lidi.Jestli to není jen přežitej názor starších lidí z 1. poloviny 90. let?
Ale upřímně - vůbec mi tahle v lidech zažitá představa nevadí, máš pak na silnici větší respekt jak nikdo neví co v tom autě sedí za individium tak si radši nic moc netroufne.. ať už co se týče např lepení se na prdel, troubení nebo třeba problikávání na dálnici..
e28 525i, e83 X3
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
EX : e28 528i, e34 535i, e34 530i, e34 525tds, e46 318ci, e39 523i
- MarfyE34
Albert píše:Jj je to tak, člověk v starším BMW = dealer drog, vymahač, zloděj nebo vrahNORMANN píše: To mi připomíná, že když se koukám v tv na nějaký film, hlavně myslím kriminálku, tak darebové, lotři a pachatelé, často ujíždí v nějakým starším BMW, většinou ho taky zboří. Je to náhoda, nebo takovej mýtus? Taky ještě stále občas slýchávám názory, že s BMW jezdí mafiáni, různý zloději, grázlové a vůbec všelijací negativní lidi.Jestli to není jen přežitej názor starších lidí z 1. poloviny 90. let?
![]()
Ale upřímně - vůbec mi tahle v lidech zažitá představa nevadí, máš pak na silnici větší respekt jak nikdo neví co v tom autě sedí za individium tak si radši nic moc netroufne.. ať už co se týče např lepení se na prdel,
troubení nebo třeba problikávání na dálnici..
Je fakt že když někdo na dálnici vydí dvě rychle se přibližující xenonové čočky a dvě lesknoucí se ledviny a čumák proklatě nízko ,tak většinou rychle prchá směr pravý pruh (teda když se také občas podívá do zpětných zrcátek, nebo když to zrovna neni ignorant co nesnáší baworskou dokonalost
nevím, ale kolega jel okolo, říkal že řidič byl všude kolem, fakt masakr, bych nevěřil že E46 může projet autobus...NORMANN píše: Spíš bych se zeptal kdo boural včera v noci s E46 v Ostravě? Stříbrná E46 versus autobus. Bilance: 1 mrtvý- řidič BMW.
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
Ano, je to otřesný... A stalo se to kolem poledne. Jak jsem již napsal, já na místě nebyl ( byl tam kolega, já byl cca 1 km od místa-jel jsem jinam)Lidé prý zastavovali, dědy se tastávali. Také počkali na příjezd "nehodářů" a poskytli jim svědectví. Pokud mi někdo nevěří, klidně hodím na skener spis ( začerním pochopitelně nacionále a číslice) a hodím to sem na fórum. Nemám přeci nejmenší důvod si tady něco vymýšlet.....adam320 píše:tak to je slusnej masakr...ja to prvne pochopil tak ze frajer zabrzdil a dedek nedobrzdil tak ze ho odvezli do nemocnice...to se mi zdalo cely naky prehnany...beru zpet svou uvahu o nesmyslnosti Tvyho prispevku, bez vysvetleni ale znel dost zbytecne, tohle je dost otresny at se delo co se delo predtim v provozu
P.S. - A nejhorší je, že viník nehody je ten děda, pravěpodobně nedodržel se svým vozem bezp. vzdálenost. Ten parchant v BMW dostane za ten přestupek Proti občanskému soužití někde u komise cca 1 tis. pokuty, třeba jen také ty,ty,ty ...
No jen sem rád, že to není někdo z fóra
e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i
-
Martin Dobrodinec
Jo no, už je mi jasný, že když vždycký potkám benga,tak mě zastaví aniž bych něco udělal. A minule mi i prohledávali autoHelldiver píše:Ja ked som si kupil E30 tak uz vtedy mali vsetci blbe keci, ze dedinsky mafian spred 20 rokov (neznasam takych ludi co nikdy nemali "gule" na to kupit si poriadne auto, lebo sa boja spotreby, nahradnych dielov a pritom maju hubu kecov) a teraz jak som kupil ciernu E34 535i, tak som sa o sebe dozvedel ze predavam drogy - bohuzial svoj podiel na tom maju aj takyto smejdi ako ten s tou 730i.
Tímto bych se chtel zeptat: mají pravomoce mi prohledávat auto? Měštáci nebo státní? Rád bych je příště zdupal až m ibudou šacovat auto.
No tak P ČR má tu pravomoc určitě ....Martin Dobrodinec píše:Jo no, už je mi jasný, že když vždycký potkám benga,tak mě zastaví aniž bych něco udělal. A minule mi i prohledávali autoHelldiver píše:Ja ked som si kupil E30 tak uz vtedy mali vsetci blbe keci, ze dedinsky mafian spred 20 rokov (neznasam takych ludi co nikdy nemali "gule" na to kupit si poriadne auto, lebo sa boja spotreby, nahradnych dielov a pritom maju hubu kecov) a teraz jak som kupil ciernu E34 535i, tak som sa o sebe dozvedel ze predavam drogy - bohuzial svoj podiel na tom maju aj takyto smejdi ako ten s tou 730i.
hajzlové.
Tímto bych se chtel zeptat: mají pravomoce mi prohledávat auto? Měštáci nebo státní? Rád bych je příště zdupal až m ibudou šacovat auto.
MP to nevím .....
Pokud ti někdo nedejbůh ukradne auto a benga ho ve tvém autě zastaví, auto se ti vrátí, pak jim ještě poděkuješ ....
Opravdu je těch 5 min 1 krát za x měsíců tak nesnesitelných ??? Myslím otevření kufru, kontrola VIN-ka... atd. ?????? Já chápu, že občas člověk pospíchá, nebo jede do práce, z práce,.... prostě se to nehodí .... Zase můžu s čistou hlavou říct, že to nikdo schválně neprotahuje. Máš to v cajku, tak val ..
e30 323i
e30 320i
e34 535i
e30 320Ci
e39 528i
e30 325i
No nedávno mě taky nasral jeden důchodce že bych mu klidně dal ránu, jel sem s wintercárou Citroen AX 1.4D, předemnou nějaká A8 co jela asi 70, tak se jí chystám předjíždět a asi tak 300m se předemnou objevilo auto, dost místa na to abych ho předjel a zařadil se před něj, nééé asi tak 60ti letej podnikatel v A8 si řek že ho přece nebude předjíždět žádná sračka a začal rovnoměrně zrychlovat jako já, když se auto v prostisměru blížilo tak sem se radši rychle zařadil zpátky, ale dostat se mi ten chlápek pod ruku taky bych se asi neudržel a je uplně jedno kolik mu je, tedle přestupek mi přijde jako uplně největší sviňárnahoris píše:Protože seš normální ... a né jako ten vymrdanec, co si troufne na dědu. Ve škole byl mlácen, teď to dohání. Já taky za volantem někdy řvu a ani ve snu by mě nenapadlo zastvavit a dotyčného někde roznejtovat .... No uvidíme, pokud je z fóra, tak se snad vyjádří. Jestli zkrat nebo ....Marťas Schneider píše:Dle našich zákonů to ale zase odnese ten co dostal přes tlamu. Ty vole takovýhle individua bych vymazal ze silnic, to je v prdeli uděláš nějakou chybu za kterou se třeba i omluvíš a hned dostaneš přes držku (teda když jseš slabšíhoris píše: Mi povídej ... Stalo se to na těch vidlicích před Kladnem, denně jezdíš okolo směrem na Buštěhrad ... No víš, ono na něj taky dojde. Třeba pošle děda synátora a roznese ho jak poštu ...) neříkám že já na silnicích nenadávám ale v životě mě nenapadlo někoho dojet zablokovat a pak se s ním šel prát, hovadina. Mam funkční mozek tak ho používám a nadávkama se člověk taky uklidní
ale hlavně mě uklidňuje můj šestiválcovej milášek, v něm už ani moc nenadávám, úžívám si každej kilometr silnice s úsměvem na tváři
Kvůli takovýhlemu dobrákovi sem kdysi boural, samo že ujel, no ale jako rozchodil sem to aniž bych ho tenkrát nějak hledal nebo tak, si ho to najde časem samoTrhyy píše:No nedávno mě taky nasral jeden důchodce že bych mu klidně dal ránu, jel sem s wintercárou Citroen AX 1.4D, předemnou nějaká A8 co jela asi 70, tak se jí chystám předjíždět a asi tak 300m se předemnou objevilo auto, dost místa na to abych ho předjel a zařadil se před něj, nééé asi tak 60ti letej podnikatel v A8 si řek že ho přece nebude předjíždět žádná sračka a začal rovnoměrně zrychlovat jako já, když se auto v prostisměru blížilo tak sem se radši rychle zařadil zpátky, ale dostat se mi ten chlápek pod ruku taky bych se asi neudržel a je uplně jedno kolik mu je, tedle přestupek mi přijde jako uplně největší sviňárnahoris píše:Protože seš normální ... a né jako ten vymrdanec, co si troufne na dědu. Ve škole byl mlácen, teď to dohání. Já taky za volantem někdy řvu a ani ve snu by mě nenapadlo zastvavit a dotyčného někde roznejtovat .... No uvidíme, pokud je z fóra, tak se snad vyjádří. Jestli zkrat nebo ....Marťas Schneider píše: Dle našich zákonů to ale zase odnese ten co dostal přes tlamu. Ty vole takovýhle individua bych vymazal ze silnic, to je v prdeli uděláš nějakou chybu za kterou se třeba i omluvíš a hned dostaneš přes držku (teda když jseš slabší) neříkám že já na silnicích nenadávám ale v životě mě nenapadlo někoho dojet zablokovat a pak se s ním šel prát, hovadina. Mam funkční mozek tak ho používám a nadávkama se člověk taky uklidní
ale hlavně mě uklidňuje můj šestiválcovej milášek, v něm už ani moc nenadávám, úžívám si každej kilometr silnice s úsměvem na tváři
E36 323i coupé
Tak asi před hodinou ta samá situace jen jiný auta,ale k mýmu velkýmu překvapení v autě(Alfa Brera),který mě blokovalo předjet seděla stará ženská,taková ta pička ze salónu krásy a ještě na mě ukázala fakáče.Takže kromě nervama překouslýho volantu a spousty nadávek sem nemohl nicTrhyy píše:
No nedávno mě taky nasral jeden důchodce že bych mu klidně dal ránu, jel sem s wintercárou Citroen AX 1.4D, předemnou nějaká A8 co jela asi 70, tak se jí chystám předjíždět a asi tak 300m se předemnou objevilo auto, dost místa na to abych ho předjel a zařadil se před něj, nééé asi tak 60ti letej podnikatel v A8 si řek že ho přece nebude předjíždět žádná sračka a začal rovnoměrně zrychlovat jako já, když se auto v prostisměru blížilo tak sem se radši rychle zařadil zpátky, ale dostat se mi ten chlápek pod ruku taky bych se asi neudržel a je uplně jedno kolik mu je, tedle přestupek mi přijde jako uplně největší sviňárna
m10b18 "kloboukwagen" in progress