Sen každýho za pár šupů
smrt je rychla (viz foto interieru) a nasavani turba ma v interieru v miste vykuchanyho repraku kde nasava smrad z vyzutych bot a ponozek jeho manzelky coz je vlastne takovej domaci NOS zadarmo, staci kdyz nosi 10 let ty samy fusky a vykon to zvedne jeste o dalsich 100 koni... hned bych to bral taxem mu napsal, ze nemam kredit, ale zajem mam tak at zavola 
tak tohodle bych natrhl
je videt na fotkach, ze nema hodne dunivou koncovku vyfuku a na prvni pohled vubec nema neonovy podsviceni podvozku - prvni vec mu neumozni poradne rozjasat publikum, takze ho nic nepovede k vitezstvi a neony mu nebudou delat poradnej pritlak, takze na startu prohrabe a ja ho strasne deklasuju.
Jinak mozna bude zkouset podobny upravy - ze ja to do toho inzeratu napsal - protoze to vychazi pomerne presne, ze ma výkon z mý 1.6 zvýšenej linearne s obsahem motoru, kterej ma 1.8
je videt na fotkach, ze nema hodne dunivou koncovku vyfuku a na prvni pohled vubec nema neonovy podsviceni podvozku - prvni vec mu neumozni poradne rozjasat publikum, takze ho nic nepovede k vitezstvi a neony mu nebudou delat poradnej pritlak, takze na startu prohrabe a ja ho strasne deklasuju.
Jinak mozna bude zkouset podobny upravy - ze ja to do toho inzeratu napsal - protoze to vychazi pomerne presne, ze ma výkon z mý 1.6 zvýšenej linearne s obsahem motoru, kterej ma 1.8
- Tweety
- Kontaktovat uživatele:
A to je právě ono, zatím jsi lůzr, jelikož objem ničim nenahradíš a von má prostě vo dvěstě kubíků vícKuaJa píše: ze ma výkon z mý 1.6 zvýšenej linearne s obsahem motoru, kterej ma 1.8
Smutný na tom je, že se ho Venca zeptal co v tom je za motor a on teď všude vypráví, jak je o jeho BMW velký zájem
a