Kupim kasnu E30
Kupim kasnu E30
Kupim kasnu E30 najlepsie sestvalec aj s papiermi, podmienka je super stav (teda samozrejme neburana a hrzda len v malom mnozstve), preferujem kupe, ale moze byt aj sedan. Kedze sa uz u nas budu dat prihlasit aj starsie auta zo zahranicia, tak moze byt aj na CZ papieroch, akurat musi byt majitel schopny zabezpecit odvoz na plataku do BA (odvoz samozrejme akceptujem ako vydavky navyse a priratavam k cene kasne). Som ochotny dobre zaplatit, pokial su bude skutocne jednat o velmi pekny kusok...
E30 325i
E34 535i
E34 535i
Pěkná kastle bez koroze je u většiny E30 jenom nesplnitelej sen. I když to zvenku není vidět, stačí trochu zadloubat na rizikových místech a dovolím si tvrdit, že na téměř 100% E30, který jezdí dnes a denně i v zimě a několik let, budou místa, kde to bude shnilý, že nakonec tam vzniknou pěkný díry. Viz moje ISo: boost-bmw-e30-318is-resurrection-t48158.html
To je E30, která jezdila pořád i v zimě, i když na to nevypadala, nakonec jsem byl překvapenej, co z toho vylezlo a soudnej člověk co se v E30 trochu vyzná, tak uzná, že tohle je prostě realita a takhle vypadají skoro všechny, akorát je to víc nebo míň vidět zvenku.
Jinak moje kastle je vyvařená a pokud se naseru kvůli problémům s úřadama s naprosto jednoduchou banální přestavbou papírově na ISo, tak to rozeberu a rozprodám a kastle bude na prodej, akorát to není 6tivál ale 4vál. Kdo nezažil idiota na přestavbách na dopravce nepochopí.
To je E30, která jezdila pořád i v zimě, i když na to nevypadala, nakonec jsem byl překvapenej, co z toho vylezlo a soudnej člověk co se v E30 trochu vyzná, tak uzná, že tohle je prostě realita a takhle vypadají skoro všechny, akorát je to víc nebo míň vidět zvenku.
Jinak moje kastle je vyvařená a pokud se naseru kvůli problémům s úřadama s naprosto jednoduchou banální přestavbou papírově na ISo, tak to rozeberu a rozprodám a kastle bude na prodej, akorát to není 6tivál ale 4vál. Kdo nezažil idiota na přestavbách na dopravce nepochopí.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
BOOST: ja stale rozmyslam ci sa pustit do vyvarovania tej svojej (mam derave kapsy v kufri, prahy a zadne vnutorne lemy su dost zozrate, najviac ma sere ze mam malu hrdzavu dierku nad hornym ulozenym zadnej pruziny
, inac podlaha a predok je celkom ok) alebo radsej mam kupit inu... Ak by si predaval, tak mam na 100pro zaujem...
E30 325i
E34 535i
E34 535i