Bral jsem poprvé u jedné benzinky za 1000,- benzín a všimnul jsem si, že na dokladu je uvedena i výše spotřební daně (u jiných jsem to zatím neviděl). Cena za 1l benzinu byla 22.90 a spotřební daň za 1l byla 11.84, takže při celkové ceně 1000,- jsem za benzín zaplatil POUHÝCH 300,- a zlodějskému státu na spotřební dani a DPH CELÝCH 700,-
Že největší zloděj je stát jsem věděl, ale tohle je moc
Že největší zloděj je stát jsem věděl, ale tohle je moc
Že největší zloděj je stát jsem věděl, ale čeho jsem si o víkendu všiml, to je horší než lichva:
Bral jsem poprvé u jedné benzinky za 1000,- benzín a všimnul jsem si, že na dokladu je uvedena i výše spotřební daně (u jiných jsem to zatím neviděl). Cena za 1l benzinu byla 22.90 a spotřební daň za 1l byla 11.84, takže při celkové ceně 1000,- jsem za benzín zaplatil POUHÝCH 300,- a zlodějskému státu na spotřební dani a DPH CELÝCH 700,-
. Skoro mi museli dávat první pomoc
, jak to se mnou málem švihlo. 
Re: Že největší zloděj je stát jsem věděl, ale tohle je moc
Takle to je fšude v Evropě. 70% ceny benínu sou fšelijaký daně.
Sou na to nejmíň 3 druhy daní: na minerální volej, spotřební, a dpH.
Stát musí nějak dostat prachy aby podpořil rostoucí třídu nemakačenků.
Sou na to nejmíň 3 druhy daní: na minerální volej, spotřební, a dpH.
Stát musí nějak dostat prachy aby podpořil rostoucí třídu nemakačenků.
Tak se tam odstěhuj a neser...SlimShady píše:Tak Vas este naserem, byvaly kolega robi v Arabii v Riyadhe, a benzin tam vychadza na 7Sk za liter
Je fakt, že ( a teď budu dost sprostej, tak doufám že to skousnete ) bych se vzteky kousnul doprdele když vidím ty naše dojebaný silnice, který už pomalu ani silnicema nejsou a vzpomenu si co prachů nateče státu při každym mým uprdnutí v autě. Zrovna nedávnou jsem na hlavní silnici ( nebyla to žádná místní komunikace ) v Praze Troji prorazil vanu...a kdo mi co dá?? nikdo nic, vše se skryje za kouzelnou formulku "nepřizbůsobil rychlost jízdy stavu a povaze vozovky"
Ještě pár let takhle a jediný slušný auto na pohyb po týhle banánový republice bude X5
member of zewl crew
No tak to mel ku...va stesti!!!peca píše:Kámoš vletěl do neoznačené díry na vozovce,prorazil gumu a zničil liťák.hned zavolal policajty,ti to nafotili.poté zaslal stížnost na městský úřad.do týdne mu volali,že mu uhradí opravu.takže se to vyřídit dá!!
Me se stalo neco podobneho a kazdej se na me...
Tohle je fakt desny
Mam docela strach z 60/40 ktery tam brzo bude
Jo já jsem taky nasranej jak mraky. To nejsou silnice, ale tankodrom. 20cm hluboký díry uprostřed silnice, která jinak vypadá slusně. Co to je? Odpovím si sám - ksindl.
P.S. Docela se divim, párkrát jsem teď takhle hlubokou díru vymetl a po pravdě řečeno čekal jsem, že to bude horší. Holt nový tlumiče něco pohltí. I když se asi budu divit, až uvidim ty čepy.
P.S. Docela se divim, párkrát jsem teď takhle hlubokou díru vymetl a po pravdě řečeno čekal jsem, že to bude horší. Holt nový tlumiče něco pohltí. I když se asi budu divit, až uvidim ty čepy.
me ty dane docela bavi, dycky me rozesmeje predstava ze celej den makam abych z toho moch dat statu, sednu do zdanenyho auta za zdaneny penize nacerpam zdanenej benzin dam si zdaneny cigaro a mastim si to po "zdanenych silnicich" domu, abych moch odvest dan z nemovitosti, a energii.... zaplatim dan ze psa, televizi, radio, za jablon co mame na zahrade pac nekupujem zdaneny jabka ....
je to docela uchylny, dyby ty prachy aspon tekly spravnym smerem...
a jen si zkuste prodat vic jak jedno auto rocne, jak mate treba stokorunu zisk uz by vam dejchal na zada bernak a stali by u dveri panove v kozenych kabatech jak to ze ste si dovlolili mit stokorunu nezdanenej zisk
.
ale to je normalni, dys "udelate samosku" abyste si mohli vozrat hubu nebo nakrmit deti tak ste grazl. ale dys nekdo zasadne a opakovane "udela" stat je to nedobrej podnikatel.
je to docela uchylny, dyby ty prachy aspon tekly spravnym smerem...
a jen si zkuste prodat vic jak jedno auto rocne, jak mate treba stokorunu zisk uz by vam dejchal na zada bernak a stali by u dveri panove v kozenych kabatech jak to ze ste si dovlolili mit stokorunu nezdanenej zisk
ale to je normalni, dys "udelate samosku" abyste si mohli vozrat hubu nebo nakrmit deti tak ste grazl. ale dys nekdo zasadne a opakovane "udela" stat je to nedobrej podnikatel.