Jde na 316i E30 čip tuning
Jde na 316i E30 čip tuning
Cau mam 316i E30 a chtel bych se zeptat jestli jde taky udelat čiptuning......chtel bych to vyzkouset prijde mi to jednoduchy ale neni tu nic na 316i......poradte nekdo diky 
Nejlepší "čiptuning" je výměna motoru za M20
A teď vážně chip na atmosferický motory je bezvýznamnej a u tady těch motorů úplně jediný co ti to přidá je dobrej pocit. Vidím že tu seš novej pokud se chceš pouštět do ladění motoru tak první sehnat M20 a potom si můžeš hrát se svodama vačkama a podobně. Jinak o chipech se tu toho napsalo hromada radši vždycky zkus pohledat než se budeš ptát jinak tě tu ukamenují
A teď vážně chip na atmosferický motory je bezvýznamnej a u tady těch motorů úplně jediný co ti to přidá je dobrej pocit. Vidím že tu seš novej pokud se chceš pouštět do ladění motoru tak první sehnat M20 a potom si můžeš hrát se svodama vačkama a podobně. Jinak o chipech se tu toho napsalo hromada radši vždycky zkus pohledat než se budeš ptát jinak tě tu ukamenují
e30
Cuz,jde taky o dobrej pocit ale nechci menit motor protoze muj ma najeto 42tisic a je to docela celkove hodne zachovale.....chci udelat takovy ty veci jako ladak vyndat predni dil vyfuku,sportovni filtr,tak me napadlo udelat i chip tuning..
...prej se da v ridici jednotce vymenit nakej integr.obvod a trosku to pomuze.....a stoji to 3kila..n,ale nevim jestli to jde i na 1.6i od vseho trosku a mam aspon malo..!! neva dik za radu
chip ti pouze změní průběh nastavení pro motor kecy typu že ti chipem u 1,6 přidají 20 kobyl toho si radši ani nevšímat chceš koně tak je musíš mít kam nacpat takže buď dát šestivála a nebo přeplnit možnosti je spousta teď si musíš vybrat co vlastně chceš mě se vždycky všichni prvni zeptaji ty máš turbo a kolik to má koní a kolik to žere co na tohle chceš odpovídat 
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
Tweety píše:Že to sežralo už celou rodinu a jede to jen 160 a má to 102 koní... jo, je to holt stará mrdka ten muj baworák, ale mám ho prostě i tak rádM40TURBO píše: prvni zeptaji ty máš turbo a kolik to má koní a kolik to žere co na tohle chceš odpovídat
Takhle to prezentuji já
BMW E46 318i tour - takový obyčejný auto
ex Sedmero BMW E38 740i
ex BMW E30 318i kombajn
ex Sedmero BMW E38 740i
ex BMW E30 318i kombajn
ja zase už v zápalu vášně říkam že to žere benzín a na chcanky to nejede a turbo tam není kvůli výkonu ale protože to pěkně pískáTweety píše:Že to sežralo už celou rodinu a jede to jen 160 a má to 102 koní... jo, je to holt stará mrdka ten muj baworák, ale mám ho prostě i tak rádM40TURBO píše: prvni zeptaji ty máš turbo a kolik to má koní a kolik to žere co na tohle chceš odpovídat
Takhle to prezentuji já
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost