Nechtěl bych to ani zadaraDan 001 píše:Ah, zmenil jsi postHanis píše:To se připlácne na původní karoserii nebo se řeže?Montaz netusim...
m3 e30
no dyt co rikam ze to musi jit i z laminatu udelat.muj tata rika,vsechno jde kdyz se chce a clovek se snazi.akorat by me zajimalo jestli tam jde pouzit origo tesneni okolo okna a i origo okno.podle me to bude stejny.prsne tak jsem si to predtavoval ze tam bude hrana na kterou bych nasadil tesnenito pripadne podlepil kdby bylo potreba.a potom nasadil do tesneni okno.horsi je to vymyslet jak to pridelat k autu ale to uz by se taky vymyslelo,ted me ale nic nenapada muel bych to mit v ruce a mit rozebranej zadek auta.
jinak muzu vas poprosit jesztli nekdo nemate fotku toho jak to vypada vevnitr m3ky ten stropa sloupky vzadu?to je tam delsi stripnice a vetsi sloupky nebo jak to tam vypada.diky moc
jinak muzu vas poprosit jesztli nekdo nemate fotku toho jak to vypada vevnitr m3ky ten stropa sloupky vzadu?to je tam delsi stripnice a vetsi sloupky nebo jak to tam vypada.diky moc
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
BOOST píše:No já teda nevím, ale vzhledem k tomu, že to je dost velký díl a hlavně je v tom zalepený zadní okno, tak já si teda myslím, že to taková prdel zase nebude. Ta kapota jo, ale mít zalepený okno v laminátu do toho bych já osobně asi nešel.Chvalda 318iS píše:Jo to auto je fakt pěkný, jedinej jeho problém je že nemá m3 zadní okno a kapotu... Jinak docela věrný... Zmíněná vzhledová niance by se dala vyřešit celkem jednoduše, buď sehnat návrh a spatlat si to sám, nebo to nechat udělat za pár tisíc někomu kdo dělá s laminátem... Ale zas takovej mazec to asi nebude a zvládnout se to dá![]()
TŘEBA TAKOVEJ AUTOBUS OASA MÁ ČELNÍ SKLO NALEPENÝ V LAMINÁTOVEJ MASCE A TO SKLO MÁ 1,2MX2M A DRŽÍ TO VTOM JAKO SVIN
BMW 3??i e30 Touring,286ps-400Nm,dávám tomu ještě rok nebo dva
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
mozna je v tom laminu dile zapusten kovovej pas kterym se to boduje nebo sroubuje ke kastli, ovsem zajimalo by mne jak je resenej originalni dilHanis píše:To okno v laminu asi držet bude mě děsí spíš to jak bude držet to lamino na kastli. Spáru na střeše taky asi nebude sranda udělat tak aby při prvním sluníčku nepraskla a další překvapení by tam určitě ještě bylo.
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
je to od výroby úplně jiné než normální e30kaMax-Max píše:ovsem zajimalo by mne jak je resenej originalni dil
jukni
http://www.realoem.com/bmw/diagrams/s/g/4.png
laminát drží na plechu slušně když to zrovna neojebeš a různých karosářských lepidel taky existuje hromada
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
EX e36 2,5 m52 BEZVANOS Saloon
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
no ty lepidla nevim nevim.to bych tam radsi fakt dal nejakou vyztuhu a pribodoval to ke kastli a v ty spare krasne zahladil nejakym tim pruznym karosarskym tmelem na svary a spary.ono zase kdo to bude zkoumat hlavne jde o ten pocit cloveka.me osobne by to bylo fuk jestli je to origo nebo ne hlavne ze by to nejak vypadalo 
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
Mě to podle těch prolisů přijde že se to řeže a navíc M3 má jiný sklon zadního skla ne?Hanis píše:To okno v laminu asi držet bude mě děsí spíš to jak bude držet to lamino na kastli. Spáru na střeše taky asi nebude sranda udělat tak aby při prvním sluníčku nepraskla a další překvapení by tam určitě ještě bylo.
http://bmw.hotentot.com
BMW E39 540i Tour
BMW E39 540i Tour
řekl bych že má ten laminát může být víc ze šikmaSopťa píše:Mě to podle těch prolisů přijde že se to řeže a navíc M3 má jiný sklon zadního skla ne?Hanis píše:To okno v laminu asi držet bude mě děsí spíš to jak bude držet to lamino na kastli. Spáru na střeše taky asi nebude sranda udělat tak aby při prvním sluníčku nepraskla a další překvapení by tam určitě ještě bylo.
EX e30 1,8 m40 TURBO EVO II http://www.youtube.com/watch?v=YUUkI4YJC-U
EX e30 1,8 m42 Touring
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
EX e30 1,8 m42 Touring
e39 3,0 m57 Touring
e46 3,0 m54 compost
M3 E30 má samozřejmě uplně jinje sklon zadního okna.M40TURBO píše:řekl bych že má ten laminát může být víc ze šikmaSopťa píše:Mě to podle těch prolisů přijde že se to řeže a navíc M3 má jiný sklon zadního skla ne?Hanis píše:To okno v laminu asi držet bude mě děsí spíš to jak bude držet to lamino na kastli. Spáru na střeše taky asi nebude sranda udělat tak aby při prvním sluníčku nepraskla a další překvapení by tam určitě ještě bylo.
MB S212 E350 BlueTec 4-matic
Děfka pro fsechno f autobazaru
Děfka pro fsechno f autobazaru
jj to chapu ale rozmerama by mohlo bejt stejny.a to ze je jinak nakloneny tak by mohl delat prave ten nastavec strechy.BOOST píše:Zadní okno je jiný, u obyč E30 je vsazený v gumě a u M3 je lepený.
no proste ja bych se tyhle laminatovy sady vubec nebal.stejne tak jako si kazdej ted na auto dava kopii m-tech2 tak ja bych klidne sel do ty kopie m3ky.i kdyby to nebylo origo tak bych mel dobrej pocit v tom aute sedet