...docela me to zaskocilo...vcera jsem jezdil a a vse v poradku...
Nejakej tip, cim to muze bejt?

Motor je dvoulitr M20 v plastaku.
Vzhledem k tomu ze se ted na nic z toho nesahalo a problem se vysktl docela narazove po bezproblemovem provozu, tak bych to na tenhle problem nevidel...Venca píše:Funguje správně spínač na škrtící klapce?
Nepřisává to vzduch - třeba z některé gumové hadice či jejího spoje?
podivam se, vzhledem ktomu co za paseku v motorovym prostoru nadelali pri myti motoru pred technickou(doporuceni servismana), bych se tomu vubec nedivil..jeste ze uz jsem ,ted uz ex, servismana opustil...M40TURBO píše:mě to napadlo že asi nevíš tak jsem to tam dopsal ale ja bych to spíš viděl na diravou hadici od váhy
ať se daříKubax píše:tak to snad najduM40TURBO píše:je na škrtící klapcejsem technik, i kdyz v jinym oboru
-----------------Kubax píše:Vzhledem k tomu ze se ted na nic z toho nesahalo a problem se vysktl docela narazove po bezproblemovem provozu, tak bych to na tenhle problem nevidel...Venca píše:Funguje správně spínač na škrtící klapce?
Nepřisává to vzduch - třeba z některé gumové hadice či jejího spoje?
BTW: ten spinac, kolik tak orientacne stoji?
-----------------Kubax píše:podivam se, vzhledem ktomu co za paseku v motorovym prostoru nadelali pri myti motoru pred technickou(doporuceni servismana), bych se tomu vubec nedivil..jeste ze uz jsem ,ted uz ex, servismana opustil...M40TURBO píše:mě to napadlo že asi nevíš tak jsem to tam dopsal ale ja bych to spíš viděl na diravou hadici od váhy
jinak predpokladam ze to cidlo je nekde mezi airboxem a motorem