dlouhé zimní večery na okruhu - Live For Speed
Čus kluci, když to tu tak pozoruju, musí to bejt celkem nářez, tahle pařba. Bohužel se to ke mě ještě nedostalo a po modemu to sosat nehodlám. Ale připomíná mi to jednu hru, kterou jsem poprvý objevil před zhruba rokem a půl. Myslím, že je to celkem podobný. Kdyžtak se podívejte na www.racer.nl jsou tam i odkazy na různý auta a tratě a je to celkem dobrý, teda podle mě vám to nevnucuju.
Mějte se, zdarec BOOST.
Mějte se, zdarec BOOST.
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7

No ja si udelal takhle to maly GTi, 4kolka asi 350HP, 1,8motorRobert píše:Když jsem zajel kolo pod 1:25 tak na tý rovince frčím malinko přes 300 a dobrzdím to. V polovině tý dlouhý rovinky si trošku skočím. Jinak to musíš sladit tak aby to bylo trochu nedotáčivý a hlavně mít 4kolku. Zadohrab je s tím výkonem neovladatelnej.

5er
Čas 1:17 je dost drsnej. Já s tím prckem nejezdim už z principu
Bohužel na klávesnici je to už potom dost těžko zvladatelný.
Jednou jsem to hrál i na volantu a když si na to člověk zvykne, tak je to fakt dost reálný. Pak se dá přenýst na silnici i 1200PS. Na klávesnici se takhle nedá skoro ani rozjet.
škoda že volant nemám a ani ho asi kupovat nebudu.
Chtělo by to tu plnou verzi a poladit tu formulku. To musej bejt jiný časy.

Bohužel na klávesnici je to už potom dost těžko zvladatelný.
Jednou jsem to hrál i na volantu a když si na to člověk zvykne, tak je to fakt dost reálný. Pak se dá přenýst na silnici i 1200PS. Na klávesnici se takhle nedá skoro ani rozjet.
škoda že volant nemám a ani ho asi kupovat nebudu.
Chtělo by to tu plnou verzi a poladit tu formulku. To musej bejt jiný časy.