volnobežný ventil

Co a jak opravit v E30? Standardní servisní úkony. A podobně.
Odpovědět
Packall

volnobežný ventil

Příspěvek od Packall » 30. 09. 2007 16:01

da senejak diagnostikovat nefunknčí volnobezný ventil?
opkud odpojím kabel jdoucí do volnobežnáku tak otáčky stoupnou na cca 1250rpm a tam stojí a chová se to uplne stejne jako s volnobeznákem zapojeným / to mi drží cca 750-900rpm /.

jak má být volnobezný ventil správne zapojen? tím "motorkem" má smerovat dopredu ke svetlumenbo do strany ? ( obe zapojení jsou mozná ) zarazilo mne, ze popisy a sipka urcující smer proudení vzduchu je na spodní části, takze vlastne enení videt.. jak má být zapojen ? na obe zapojení funguje uplne stejně :(
Individuální dovoz z U.S., Astrálie a dalších zemí ** pancerové hadice na míru**performance díly etc**silikonové hadice, spojky, kolena**Výprodej KN položek za zajímavé ceny**Zakázkové leštení vč límců kol**Denso iridium za super ceny**

Max-Max
Moderátor e30.cz

Příspěvek od Max-Max » 30. 09. 2007 19:22

mechanicky sice jde zapojit oba zpusoby, ovsem proudeni jednoznacne urcuje ...sipka musi byt videt shora..mas T nebo L kus?
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220

Packall

Příspěvek od Packall » 01. 10. 2007 09:36

Max-Max píše:mechanicky sice jde zapojit oba zpusoby, ovsem proudeni jednoznacne urcuje ...sipka musi byt videt shora..mas T nebo L kus?
no nevím jaiá je rozdíl mezi T a L kusem, mám v trubku ohnutou do pravého uhlu a do tavru T je k ní připojen motor, když jsme auto koupil byl zapojen tak, že ta šipka nebyla videt , byla zespoda, motor má dodelávané LPG takže tam je dost málo míts ana to zapojit ho obrácene ale také to jde..
Individuální dovoz z U.S., Astrálie a dalších zemí ** pancerové hadice na míru**performance díly etc**silikonové hadice, spojky, kolena**Výprodej KN položek za zajímavé ceny**Zakázkové leštení vč límců kol**Denso iridium za super ceny**

Odpovědět