Vyvazeni kliky+atd. Kde?
Vyvazeni kliky+atd. Kde?
Cau, potreboval bych vedet jestli nevite kde delaj vyvazovani kliky+setrvaku atd... Nejlepe Praha nebo stredni cevhy.... Diky..
mas celkem dost moznosti na vyber, ale ne vzdycky to nekdo umi udelat a aby to nestalo majlant ...
zkusit muzes motorenu v hostivari, ale delaj tam prevazne nakladaky a uz jen prostredi ve me nevyvolavalo kladne pocity...o provedeni prace bych snad radsi i pomlcel
muj typ: je p. Pokorny v hovorcovicich, mala, pekna brusirna, tak myslim, ze by ti tam mohli pomoct... 602 311 715
zkusit muzes motorenu v hostivari, ale delaj tam prevazne nakladaky a uz jen prostredi ve me nevyvolavalo kladne pocity...o provedeni prace bych snad radsi i pomlcel
muj typ: je p. Pokorny v hovorcovicich, mala, pekna brusirna, tak myslim, ze by ti tam mohli pomoct... 602 311 715
B ílo M odrá W rtule
To sem zvedavej, jak dlouho to vydrzi tentokrat..14372km
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...
Iwan píše:mas celkem dost moznosti na vyber, ale ne vzdycky to nekdo umi udelat a aby to nestalo majlant ...
zkusit muzes motorenu v hostivari, ale delaj tam prevazne nakladaky a uz jen prostredi ve me nevyvolavalo kladne pocity...o provedeni prace bych snad radsi i pomlcel![]()
hovorčovice mohu jen doporučit, tak jak mi tam delali bloky, kliky a makovice ze super tak to neudelali nikde..
dobrá práce..
Individuální dovoz z U.S., Astrálie a dalších zemí ** pancerové hadice na míru**performance díly etc**silikonové hadice, spojky, kolena**Výprodej KN položek za zajímavé ceny**Zakázkové leštení vč límců kol**Denso iridium za super ceny**
Kdo si hraje nezlobí prestavba-635csi-na-andvideo-t34570.html
ex E36 325 TDS Touring
ex E34 2,5 Vanos 225k/300N.m 0-100km/h 6,8s e34-525-vanos-i-po-letech-krasavec-t35558.html
ex E28 525e
ex E36 325 TDS Touring
ex E34 2,5 Vanos 225k/300N.m 0-100km/h 6,8s e34-525-vanos-i-po-letech-krasavec-t35558.html
ex E28 525e
zkousej to já tam volám nekdy i tři dny, sice videj zmeškanej hovor ( nikdo nesedí v kanclu všichniu makaj tak občas není slyšet mobil vubec že zvoní ) ale nevolaj zpet..DoDo píše:do tech hovorcovic se nemuzu dovolatdva dny sem se snazil tam volat a nikdo mi to nevzal...
Ma nekdo zkusenosti s Motorenou?
Individuální dovoz z U.S., Astrálie a dalších zemí ** pancerové hadice na míru**performance díly etc**silikonové hadice, spojky, kolena**Výprodej KN položek za zajímavé ceny**Zakázkové leštení vč límců kol**Denso iridium za super ceny**
Jestli si pres tejden v praze taxi tam zajed..je to kousek...DoDo píše:do tech hovorcovic se nemuzu dovolatdva dny sem se snazil tam volat a nikdo mi to nevzal...
Ma nekdo zkusenosti s Motorenou?
S motorenou zkusenosti mam a bohuzel teda nic moc..
rozebrani kliky (prines sem ji osazenou ojnicema) asi 300,-
prebrouseni kliky asi 1500,- ale bylo to na konci tolerancniho pole a mne se to proste nelibilo, takze sem si to pak musel dopasovat...
zuhlovani ojnic asi 500,- ale s tim podle me vubec nic nedelali..
B ílo M odrá W rtule
Opravy, upravy, G.O...
nepotrebujete-pomoc-plati-stale-t53547.html
Opravy, upravy, G.O...
nechával jsem u nich brousit bloky, kliky, uhlovat ojnice, lícovatmakovice a ve finále vyvažovat kliky + setrvák + hlavní řemenici - to vyvaqžování mi řekli že nedelaj ale v rámci prací na motoru to u nekoho zařídí, platil jsem to vse jim...