Teď mám na autě 14" BBS a na jaře budu asi stejně kupovat jiný kola tak jsem myslel že bych na ně nazul zimáky 185/60 nebo 175/65 nebo nějakej jinej rozměr.
PS: Vím že se to tu každoročně opakuje ale technologie jde kupředu.
docela uz stará vec, jezdil jsem je uz lonskou sezonu na aerodecku ca5 ( 130Ps /880kg ) a na mondeu v kombajnu a max spokojenost, bydlím v brdech takze nebývá ani tak problém se snehem, to projedu ale byl jsem překvapenej jak se hezky skrábou poledu...ales. píše:co mě dost zaujalo bylo tohle http://www.pneuvranik.cz/zimni-pneu.php
nebudu to mít na denní jezdění a budu je využívat vícenemě jen do sněhu a ledu, prostě na noční letby zasněženou krajinou...už se těším a sem nato dost zvědanej...první protektory a už mě nebavilo stát mezi dvouma taborama, kdy jeden říká v klidu a druhej nikdy, chci si to vyzkoušet![]()
PS:jinak si myslím, že je jedno jakou značku zvolíš ty osvěčený si kvalitu držej a rozumnej kompromis je barum nebo matador...pokud to nebudeš kupovat nový, tak at to má hlavně min 6mm vzorku at nakonci zim njezdíš poslicku:-)
to je docela možný, já se to dověděl při povídání s jedním člověkem o zimním ježdění a říkal, že ho taky docela překvapily...říkám, moje první zkušenost s protektory, tak sem zvědavej:-)Packall píše:docela uz stará vec, jezdil jsem je uz lonskou sezonu na aerodecku ca5 ( 130Ps /880kg ) a na mondeu v kombajnu a max spokojenost, bydlím v brdech takze nebývá ani tak problém se snehem, to projedu ale byl jsem překvapenej jak se hezky skrábou poledu...ales. píše:co mě dost zaujalo bylo tohle http://www.pneuvranik.cz/zimni-pneu.php
nebudu to mít na denní jezdění a budu je využívat vícenemě jen do sněhu a ledu, prostě na noční letby zasněženou krajinou...už se těším a sem nato dost zvědanej...první protektory a už mě nebavilo stát mezi dvouma taborama, kdy jeden říká v klidu a druhej nikdy, chci si to vyzkoušet![]()
PS:jinak si myslím, že je jedno jakou značku zvolíš ty osvěčený si kvalitu držej a rozumnej kompromis je barum nebo matador...pokud to nebudeš kupovat nový, tak at to má hlavně min 6mm vzorku at nakonci zim njezdíš poslicku:-)