koupím originál airbox na 325i e30 a
dvoustupnový ventilátor klimy z e32
pokud nekdo neco z toho máte dejte vedet do sz.
K: AIRBOX E30 325I, ventilátor klimy e32
K: AIRBOX E30 325I, ventilátor klimy e32
Individuální dovoz z U.S., Astrálie a dalších zemí ** pancerové hadice na míru**performance díly etc**silikonové hadice, spojky, kolena**Výprodej KN položek za zajímavé ceny**Zakázkové leštení vč límců kol**Denso iridium za super ceny**
váhu vzduchu mámpotrebuju jen tu "bednu na filtr" predchozí majitel byl prase a dal tam ten nejmensi KN konus co jsem kdy videl a ani ho neodstinil, nestaral se o nej a ted je to jen bole pomackanejch dratu a sr*ek..adam320 píše:airbox mám jen se vzd. vahou...500kč Praha
Individuální dovoz z U.S., Astrálie a dalších zemí ** pancerové hadice na míru**performance díly etc**silikonové hadice, spojky, kolena**Výprodej KN položek za zajímavé ceny**Zakázkové leštení vč límců kol**Denso iridium za super ceny**
super, mohl bys poslat postou na dobírku? samo postovné hradím..Macek píše:Mám i samotný, cena 200kč