Výměna skla zdarma
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
Výměna skla zdarma
Co je na tom pravdy prej když mám povinný ručení tak mi vyměněj skla a uhradí to pojišťovna. A to prej i třeba za tmavší, zrcadlový mě se to nezdá? Ale bylo by to docela fajn.
Kdyz máš sklo pojištěný, tak ani nikdo neztratí bonus.
Záleží kam jdeš do pojišťovny, mě to zapsali a nikdo se na to nedival.
A pokud to chces měnit, tak až po třech měsících od zuačátku pojištění. Po třech měsících se už nepřezkoumavaj uzavřené smlouvy.
Pozor v nějákých servisech na to že to musíš nejdřvív zaplatit a pak vymahat teprve z pojistovyny. Vetsinou ti to nereknou.
Nebo je potreba mit od pojistovny nejaky potvrzeni - dobropis - ze se to meni na jejich ucet a tak bla bla bla.
Záleží kam jdeš do pojišťovny, mě to zapsali a nikdo se na to nedival.
A pokud to chces měnit, tak až po třech měsících od zuačátku pojištění. Po třech měsících se už nepřezkoumavaj uzavřené smlouvy.
Pozor v nějákých servisech na to že to musíš nejdřvív zaplatit a pak vymahat teprve z pojistovyny. Vetsinou ti to nereknou.
Nebo je potreba mit od pojistovny nejaky potvrzeni - dobropis - ze se to meni na jejich ucet a tak bla bla bla.
S BMW na věčné časy!
- Havran
- Kontaktovat uživatele:
No. protoze mam etu tak povinny platim ob mesic auto uz mam 3/4 roku a zaplatil jsem 3mesice
Takze nevim jestli mam narok
navic cekam az prijedou fizlove a zabavej mi technicak ze to neni pojisteny. Ale az bude teplo tak to pojistim na 1/2 roku a s tim sklem to skusim, me rikal kamos ze staci to mit opravdu jenom popijesteni.

No tak to do pojistovny raci ani nelez, ci honem tech sest mesicu doplatit.Havran píše:No. protoze mam etu tak povinny platim ob mesic auto uz mam 3/4 roku a zaplatil jsem 3mesiceTakze nevim jestli mam narok
navic cekam az prijedou fizlove a zabavej mi technicak ze to neni pojisteny. Ale az bude teplo tak to pojistim na 1/2 roku a s tim sklem to skusim, me rikal kamos ze staci to mit opravdu jenom popijesteni.
Stejne kdyz tedka to pojisteni treba zrusis, tak musis ten zbytek doplatit.
Policajti neprijedou, ale muzou te stopnout a overit si pojisteni. Pak pokuta. TP nevemou (ted presne teda nevim)
Jo a bycha na vymenu informaci mezi pojistovnama - nemusej ti to sklo pripojistit ze jsi problemovej zakaznik.
Pojistovny jsou dost velky s....
S BMW na věčné časy!