Borbet A, 9x16, 4x100, et15, s pneu 215/40 ZR16 vleze?
Borbet A, 9x16, 4x100, et15, s pneu 215/40 ZR16 vleze?
chci se zeptat,mozna budu kupovat vyse zminovane kola, budou drit na e30tce kdyz mam podvozek supersport a snizeni -60 mm predek i zadek, a jestli bude treba nejak upravovat podbehy,lemy? tady foto na 15" kolech , gumy 195/50/r15

no dopredu budes potrebovat podlozky a kazdopadne kdyz tak na to koukam, tak drit to bude vzadu, kdyz to nalozis mozna i vepredu...
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
Uz jsem to psal hodnekrat,nejdriv jako dotaz,pak jako sdeleni do ruznych diskuzi,tak se budu opakovat.
mne skrtaj i 8" OZ s et12 vzadu(jestli je rozdil v napravach kotouc/buben co se tyce rozmeru, nevim), ale pri -40 drou.podvozek je v poradku.
penu bylo 205 50 r15 jeste v podani decentniho/minimalniho acka.
zaroven spouste lidi ty 9" nedrou,takze bud maji dorazy, nebo tuzsi tlumice, ci zakaplepany rantly v podbezich.
mne skrtaj i 8" OZ s et12 vzadu(jestli je rozdil v napravach kotouc/buben co se tyce rozmeru, nevim), ale pri -40 drou.podvozek je v poradku.
penu bylo 205 50 r15 jeste v podani decentniho/minimalniho acka.
zaroven spouste lidi ty 9" nedrou,takze bud maji dorazy, nebo tuzsi tlumice, ci zakaplepany rantly v podbezich.
E+5 
Nikde neni psano,ze to je jedina moznost.Bobik píše:takze mam jet si kola vyzkouset z tesina do prahy? jo si dobrej, jenom 400 km tam a 400 zpatky, si vyresilbiker píše:Jinak kolem tech disku delas po nekolikate humbuk(pokud se nemylim).Nebylo by praktictejsi pred koupi vyzkouset u majitele?
Dovoluju si vypsat diskuze, kde jsi se zmenil i tomto rozmeru....(mozna jich je vic, nechtelo se mi dal heldat)
viewtopic,p,311947.html#311947
viewtopic,p,312169.html#312169
ma-tady-nekdo-snizeni-60-60-mm-anebo-60 ... 39996.html (podvozek x disky)
alu-kola-9-16-palcu-na-e30-t40163.html
borbety-a-9-16-a-7-5-16-komplet-lestene-t43078.html
jeste tu tyto rozmery prodavalo vice lidi a opravdu z tveho kraje,mozna kdybys je poprosil, uz bys vedel vysledek.
a haviřov --------- cesky tesin
http://www.mapy.cz/?query=route(fast,to ... se&zoom=11#
je 18,28 km
takze kdybys opravdu chtel,tak uz to asi vis,ale ono je lehci me blbee citovat a chytat za slovicko ve smyslu "majitel".
nazdar
E+5 
jedny kola sem zkousel,ty z tesina,taky sem to tam psal,akorat sem zkusil zadni, jelikoz predni nebyly obute,a vzadu mi nedrely aspon co si pamatuju
no kdybych o nekom vedel kdo ma borbety acka na aute v tom rozmeru co bych chtel tak bych ho kontaktoval,ale preci jen ne kazdy ti ty kola puci na vyzkouseni,pokud te nezna nejak......
no kdybych o nekom vedel kdo ma borbety acka na aute v tom rozmeru co bych chtel tak bych ho kontaktoval,ale preci jen ne kazdy ti ty kola puci na vyzkouseni,pokud te nezna nejak......

No tak přijedeš k někomu před barák, on přinese kolo, ty ho tam nasadíš, sundáš auto z heveru...dře..nedře..výsledek jasnej, nie? A pak se celá akce opakuje, jen v opačném pořadíBobik píše:jedny kola sem zkousel,ty z tesina,taky sem to tam psal,akorat sem zkusil zadni, jelikoz predni nebyly obute,a vzadu mi nedrely aspon co si pamatuju
Majitel kola se může celé té desetiminutové podívané bezestrachu zůčastnit si myslim
E36 323i coupé
mychalova-325i-chrom-t43333.html
vleze, ale musel sem kvůli nim zbrousit trochu brzdiče, a jdou tak 2mm od tlumiče, ale vleze bez podložek, ani nikde nedřely...
vleze, ale musel sem kvůli nim zbrousit trochu brzdiče, a jdou tak 2mm od tlumiče, ale vleze bez podložek, ani nikde nedřely...
E30 Drift special LS3 6.2 supercharger
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8
E24 635CSi
Z3 roadster S54
Z3 Coupe 2.8