Cau mel jste nekdo problemy s bengama kvuli cernym hellam(Colur design)
?
Kamos pry dostal pokutu,. ja si myslim ze je to picovina...protoze jednak je vyrobcem hella ktery vyrabi originalni osvetleni e30 a dodava je pro vozy e30 a jednak to ze maji cerny vzhled nijak neovlivnuje ani nesnizuije kvalitu sviceni nebo % svitivosti.
Nemate nekdo typove listy se schvalenim pro bmw e30 a pro provoz na pozemnich komunikach CR ?
Nejak se mi je nedari najit.....
Taky by me zajimalo co zadni lampy s M3, sice taky svitej dle predpisu ale
vyrobcem je starlight a patri na M3 takze tam by asi mohl byt problem....
Svetla pro bmw
dle me jsou ke svetlum vetsinou v pohode, kdyz vse sviti jak ma.! a pokud ne, pokutu bych si rozhodne za takovou kravinu nenechal napsat..kdyz to chce nekdo resit, at ridice oznami uradu a pak se to doresi pres stanici STK...
k veci: ted jsem namontoval zadni crystaly a mam k nim zvlast odrazky, dejte nekdo dobrej tip, kam je mam nalepit at to nevypada jak vopicarna...jedna se o touring E30...
dekuju
k veci: ted jsem namontoval zadni crystaly a mam k nim zvlast odrazky, dejte nekdo dobrej tip, kam je mam nalepit at to nevypada jak vopicarna...jedna se o touring E30...
dekuju
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....
muj plne pojizdny stroj: viewtopic.php?f=22&t=45091&p=344990#p344990
- slubox
- sponzor E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Ludia , ma niekto z vas tieto ? http://fotoalbumy.azet.sk/sx-tuning/bmw ... 551204a884
Chcel by som ich na moju E30, a ci by bol daky problem s policajtmi a s tymi odrazkami lebo dako by sa tam nehodili ale zas by bolo dost vidno ze su tam neni.Diky
Chcel by som ich na moju E30, a ci by bol daky problem s policajtmi a s tymi odrazkami lebo dako by sa tam nehodili ale zas by bolo dost vidno ze su tam neni.Diky
E39 530dat Individual
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
E30 335i
ex: E30 324d ,,Alpina"
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
ty mam ja,aletrosku kourovy, odrazky mam taky doma v krabici
jinak u techhle svetel je poblem se zarovkama, pac cerveny se zase moc nevyskytujou a diodovy sviti nahovno, ale mam lepsovak-staci obyc zarovka a strknout ji cervenym transparentnim sprejemna svetla, vydrzi to tak 14 dni,pak to bledne, kdyz je ted to povinny sviceni 
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 
nechal jsem je nakonec taky doma v krabici...a co se tyce cervenejch zarovek, fakt nestusim, kde by se dali sehnat, nejaky hezky, co vydrzej a nebudou blednout, tak jsem se na to vykaslal a koupil LED...V noci je to moc hezky, ale pres den to vypada divne..
Ex 316i coupe, jetzt kombajn driver mit 318i touring....