kde nejlevneji koupit prave lozisko kola na e30?
kde nejlevneji koupit prave lozisko kola na e30?
chtel sem se zeptat kde nejlevneji koupit prave lozisko kola?moc tech obchodu neznam,dival sem se na bmwkrotil a 3900 je docela dost se mi zda, ma te nekdo nejaky tip nebo tak?diky moc

Meyle = 1960,-
FeBi = 2510,-
FAG = 3130,-
http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?kat=13&
Pokud obejdeš různé prodejce dílů (Elit a jiné), můžeš najít podobné ceny, někdy i nižší.
FeBi = 2510,-
FAG = 3130,-
http://katalog.mjauto.cz/index.phtml?kat=13&
Pokud obejdeš různé prodejce dílů (Elit a jiné), můžeš najít podobné ceny, někdy i nižší.
VKBA 890 je pro stejný použití jako VKBA 3665, proč to značí jinak, nevím.Bobik píše:a znate nekdo SKF a vyrobni cislo je myslim VKBA 890 , jinak jake mate zkusenosti s levnymi loziskami, jak pasujou,protoze mam strach ze nebudou pasovat
SKF jsou jedny z nejkvalitnějších ložisek, proto vyšší cena.
Ložiska pochybných značek bych nekupoval, v současné době není nic mimořádného se setkat s atrapami náhradních dílů.
takze myslis ze to lozisko meyle neni spatne?a jeste objednavky z mjauto, se rese pomoci mailu jo?jinak diky uz za zodpovezene a vecne prispevkyVenca píše:VKBA 890 je pro stejný použití jako VKBA 3665, proč to značí jinak, nevím.Bobik píše:a znate nekdo SKF a vyrobni cislo je myslim VKBA 890 , jinak jake mate zkusenosti s levnymi loziskami, jak pasujou,protoze mam strach ze nebudou pasovat
SKF jsou jedny z nejkvalitnějších ložisek, proto vyšší cena.
Ložiska pochybných značek bych nekupoval, v současné době není nic mimořádného se setkat s atrapami náhradních dílů.

- Dušan M10B18
Nedávno jsem to řešil s otcem a on to bere přímo od firmy v Moštěnicích... je to SKF.... a dobra cena...
VKBA 3665
ovšem otec je bere se slevou a dost výraznou... pokud by byl zájem, mohl bych to zkusit domluvit...
VKBA 3665
ovšem otec je bere se slevou a dost výraznou... pokud by byl zájem, mohl bych to zkusit domluvit...

uz sem objednal od meyle,ale kdybych potreboval do budoucnosti,slo by se pres tebe domluvit s tatou?Dušan M10B18 píše:Nedávno jsem to řešil s otcem a on to bere přímo od firmy v Moštěnicích... je to SKF.... a dobra cena...
VKBA 3665

- Dušan M10B18
Je to firma DAVAZ v Horní Moštěnici u PřerovaDušan M10B18 píše:Nedávno jsem to řešil s otcem a on to bere přímo od firmy v Moštěnicích... je to SKF.... a dobra cena...
VKBA 3665