Dlouho startuje

Cokoliv o čem se dá psát v souvislosti s BMW.
Paja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja » 31. 07. 2007 12:20

To co jsem použil prý bylo z 320 ale víš jak kdo ví? Já ho asi zkrátim a kdybych to zkazil tak koupím jiný! díky

Paja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paja » 08. 08. 2007 13:37

Tak maxi už jsem dodělal vše co bylo třeba a testuji motor - chová se klidně a spolehlivě ale problém se stále nevyřešil - auto když dlouho stojí tak nestartuje - je jedno jestli ho honím nebo ne prostě zastavím nastartuju hned, vypnu, nastartuju - uplně v pohodě. ale jakmile ho nechám 10 minut stát tak nestartuje. musím tak 10s točit motorem přes startér - jo a když je zaplý klíček cvaká ve volnoběžném ventilu. hadice k benzínu jsou nové ale jen v motoru - pod autem ne - koukal jsem na ně a je třeba to vyměnit komplet - už to chytá rez. a čerpadlo mám v nádrži a pak takovou ruličku cca8cm v průměru vedle nádrže ale není tam žádný kablík a pak vede už potrubí do motoru. jo a je tam ještě ten válec s tím uhlím na benzín.

Každopádně nestartuje! :cry: :cry: :cry:

Jiří

Příspěvek od Jiří » 11. 08. 2007 23:34

Mám ten samý problém u M40 318i když to dlouho stojí tak déle startuju. Prolezl jsem snad úplně všechno a na nic jsem nepřišel. Ale startuje je to dlouho jen když je teplo, když je pod 10 stupňů tak v poho. ?????? jsem z toho magor. Předchozí majitel to měl i na diagnostice a ni nezjistili. Dík za každou radu.

Odpovědět