BMW E36 M3
BMW E36 M3
Zdravím. Mam takovej menší dotaz. Mam ted nabídku na M3 E36 a je fakt moc hezká. Motoricky je taky dobrá. Jen se chci zeptat má tady někdo nějaký tip na co bych si měl dát pozor? Předem díky moc za rady. bmw forever
BMW M3 E36- 3.2i, BMW E30 2.0i Touring, BMW E30 Coupé M3 3.0i, Polsky Fiat 126P 650E:)
- Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
tady je podrobny popis rad pro e36 je tam i M3
viewtopic.php?t=28092&highlight=e36

PS: kua chlape taky už chci mit podobne probelmy
viewtopic.php?t=28092&highlight=e36
PS: kua chlape taky už chci mit podobne probelmy

- Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
Heh, ne ... Myslel jsem městoPatisko píše:Jako myslíš zemi a nebo ted odkud je? Je koupené v ČR není to žádnej dovoz. Můžeš mi nějak poradit a tak? Předem dík
Jinak co se M3 týče je to normální E36, takže co se karoserie a interiéru týče je to s ní jako se všemi E36. Na druhou stranu to zase tak normální E36 není, takže co se motoru týče je lepší s tím před koupí zajet do BMW a obětovat těch pár peněz za velkou diagnostiku a uvidíš ....
BMW E36
3.2 Coupe individual AvusBlau
3.2 Coupe individual AvusBlauJe to z Brandýsa nad Labem a určitě jsi na ní nebyl, pač ten kluk jí nabídl zatím jen mě a nikomu jinému:) Je fakt pěkná i když s tím jedeš tam nic netluče,nehází ve 260 pustí volant a nikam nic netáhne a když zkoušel brzdit,tak taky dobrý,ale jen mě zajímalo zda je něco,čeho bych si nemusel všimnout. Je to ten 3.0 motor,ale ´´mistr´´ Bezouška ho dá sotva o půl auta a to s tím má dělaných tolik věcí a tohle je série. Tak Ti držím palce at nějakou dobrou seženeš. Je to celkem těžký když práve Bezouška,Krámský a spol to vše spupujou a pak je toho míň a míň.
BMW M3 E36- 3.2i, BMW E30 2.0i Touring, BMW E30 Coupé M3 3.0i, Polsky Fiat 126P 650E:)
- Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
No, tak tu jsem fakt neviděl. Jinak máš pravdu s těmi mistryPatisko píše:Je to z Brandýsa nad Labem a určitě jsi na ní nebyl, pač ten kluk jí nabídl zatím jen mě a nikomu jinému:) Je fakt pěkná i když s tím jedeš tam nic netluče,nehází ve 260 pustí volant a nikam nic netáhne a když zkoušel brzdit,tak taky dobrý,ale jen mě zajímalo zda je něco,čeho bych si nemusel všimnout. Je to ten 3.0 motor,ale ´´mistr´´ Bezouška ho dá sotva o půl auta a to s tím má dělaných tolik věcí a tohle je série. Tak Ti držím palce at nějakou dobrou seženeš. Je to celkem těžký když práve Bezouška,Krámský a spol to vše spupujou a pak je toho míň a míň.
BMW E36
3.2 Coupe individual AvusBlauJe to s těmi M3 špatný a bude to horší. Přeji Ti at nějakou dobrou seženeš. Máš pravdu s tím,že jsem si taky koupil auto v bazaru jsem na tom nic neviděl a doma jsem objevil pár ťupek na dveřích a tak! Koukni se na www.bmwmagori.cz tam klikni na Jéža a ta M3 to je ona.třeba jí takle poznáš.pak mi sem napiš:)
- Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak to auto neznám. Přesně tuhle barvu chce moje žena, ale já 3.2Patisko píše:Je to s těmi M3 špatný a bude to horší. Přeji Ti at nějakou dobrou seženeš. Máš pravdu s tím,že jsem si taky koupil auto v bazaru jsem na tom nic neviděl a doma jsem objevil pár ťupek na dveřích a tak! Koukni se na www.bmwmagori.cz tam klikni na Jéža a ta M3 to je ona.třeba jí takle poznáš.pak mi sem napiš:)
BMW E36
3.2 Coupe individual AvusBlauNo ta barva je hezká,ale teda jedna M3 z Prahy co je na tipcarsu je červená na 18kách kolech,tak ta je taky luxusní,ale teda jen 3.0 .. Já chci schválně jen 3.0 kvůli sprintům
Ale oni snad už tuhle barvu pak nedělali jako u těch 3.2 To bych kecal.
- Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
Kupuješ si auto za 1/4 mega jen kvůli sprintům ?? Ó, Ježíši ....Patisko píše:No ta barva je hezká,ale teda jedna M3 z Prahy co je na tipcarsu je červená na 18kách kolech,tak ta je taky luxusní,ale teda jen 3.0 .. Já chci schválně jen 3.0 kvůli sprintůmAle oni snad už tuhle barvu pak nedělali jako u těch 3.2 To bych kecal.
Ta z Prahy je pěkná, ale na 3.0 drahá ... jinak tu modrou dělali i na 3.2 (je to Avus blaumetalic) a myslím, že mi měly i některé první E46 (ne M3) ...
BMW E36
3.2 Coupe individual AvusBlauNo jen kvůli sprintům a na ježdění to moc nebude. Spíš na takovej vejlet vid:) Na normální ježdění mam E30 2.5 tak to mi stačí. Myslíš,že těch 237 je moc jo? Já se na ní chtěl jet podívat než mi ten kámoš nabídl tu jeho,ale ono je to tam nějak složitý. Jsou to nějaký garáže,tam maj ty auta a ta M3 je nějakýho chlapa a není v tom bazaru a je z daleko nebo co. Tak jsem se na to vykašlal.
- Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
Já chci ///M3 3.2 proto, že to auto bude na okruh, ale i na denní ježdění do práce a občas do TescaPatisko píše:No jen kvůli sprintům a na ježdění to moc nebude. Spíš na takovej vejlet vid:) Na normální ježdění mam E30 2.5 tak to mi stačí. Myslíš,že těch 237 je moc jo? Já se na ní chtěl jet podívat než mi ten kámoš nabídl tu jeho,ale ono je to tam nějak složitý. Jsou to nějaký garáže,tam maj ty auta a ta M3 je nějakýho chlapa a není v tom bazaru a je z daleko nebo co. Tak jsem se na to vykašlal.
BMW E36
3.2 Coupe individual AvusBlauNo to já na okruh taky někdy zajedu a to z důvodu, že si to chci zkusit,ale uvidíme:) No do Tesca s tím občas třeba taky zajedu,ale tak nechci aby mi to nějaká babka,která tam jede 50km kvůli tomu,že tam maj mouku o 0.90kč levnější než u nich ve městě. Ale taková spanilá jízda neuškodí