Čím vyčistit zažlotlé poklice
Čím vyčistit zažlotlé poklice
Chlapi mám poklice v krajích jakoby zažloutlé nevíte někdo čím by to šlo vyčistit zkoušel jsem dva přípravky na leštění kol a disků ve spojení s vodou a rejžákem a nepustilo to asi to zkusím obrousit pod vodou jemným brusným papírem.
http://www.ukazto.com/img/poklice-qgk1.jpg
http://www.ukazto.com/img/poklice-qgk1.jpg
Zatáčka se dá projet pomalu, rychle a s BMW!
Ex BMW E34 Touring 525i Vanos
Ex BMW E34 Touring 525i Vanos
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
nejlepsi a nejjednoduzsi je kiselina solna, je to asi za 38kc a je to neskutecny, nestrikas a nechas tak pul minuty pusobit a oplachnes, kola sou jak novy, i poklice, dou dolu i z elektronu ty okuje a zazrana stoleta spina, akorat to holt smrdi a je to kiselina, ale fakt to funguje a nic ani nedrhnes maji v kazdy drogerii po litrech
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

Taky doporučuju kyselinu, jenom nevim jestli je to solná, nebo jaká, před časem mi ji odlil Splaš původně na něco úplně jinýho, ale de to skvěle - jenom štětcem natřít a spláchnout a kola sou jako nový, s lakem to nic neudělá.
Jak to má kola nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy.
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
S autama by se nemělo jezdit, hrozně se tím ku*věj.
608 / 057 967
Mafra vyrábý kyselinu na alu a poklice .... je hodně učíná....mám sní dobré skušenosti....jmenuje se to "Splendorlega" a musíš mít chirurgické rukavice jinak tě budou štípat ruky ještě tejden...houbičkou vyčistíš a spláchneš vodou a jedeš 
a jestli mi nevěříš tak dojet ke mně a já ti je vyčistím...daleko to nemáš...cca 60km

a jestli mi nevěříš tak dojet ke mně a já ti je vyčistím...daleko to nemáš...cca 60km

Přesně tak já jsem to s tím taky dělal a super výsledek, jen je lepší to dělat někde venku, ne v uzavřený místnosti a na ruce gum. rukavice, jak už tu někdo psal. Používají to klempíři při letování cínem např. okapy a pod. Nemusí se nic drhnout.maca píše:nejlepsi a nejjednoduzsi je kiselina solna, je to asi za 38kc a je to neskutecny, nestrikas a nechas tak pul minuty pusobit a oplachnes, kola sou jak novy, i poklice, dou dolu i z elektronu ty okuje a zazrana stoleta spina, akorat to holt smrdi a je to kiselina, ale fakt to funguje a nic ani nedrhnes maji v kazdy drogerii po litrech
BMW Freude am Fahren mit E38
Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring
Ex: E12,E28, E32+E30, E34 M50 520i Touring, E34 525ix Touring