Olejový chladič
Olejový chladič
Chtěl jsem se zeptat jak přesně funguje mazací soustava s olejovým chladičem, ja si myslí že loj teče okolo zavřeného termostatu přímo přes olejový filtr dale do motoru jakmile dosahne určité teploty tak se termostat otevře a pustí olej nejdříve do chladiče a nasledně potom zase do filtru a dal. Jestli to tak není tak mě prosím uveďte někdo do obrazu díky. Potřebuju namontovat olejový chladič na M40 a hledal jsem v katalogách ten mezikus pod olejový filtr a nic jsem nenašel pasuje tam něco?
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
Re: Olejový chladič
M40 pokud vim tak nema ani v katalogu, jinak funkci si popsal spravneM40TURBO píše:Chtěl jsem se zeptat jak přesně funguje mazací soustava s olejovým chladičem, ja si myslí že loj teče okolo zavřeného termostatu přímo přes olejový filtr dale do motoru jakmile dosahne určité teploty tak se termostat otevře a pustí olej nejdříve do chladiče a nasledně potom zase do filtru a dal. Jestli to tak není tak mě prosím uveďte někdo do obrazu díky. Potřebuju namontovat olejový chladič na M40 a hledal jsem v katalogách ten mezikus pod olejový filtr a nic jsem nenašel pasuje tam něco?
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220