Táááááák?
Mě osobně se to docela hodně líbilo

Vočumoval sem dost E30tek a to sem měl i (aktivně)tričko , ale kromě Marka Is (mimochodem sis to pěkně diktoval......

Žal boha (= bohužel) sem tam nebyl autem, ale příště........

Kořeně???!!!No tak to sem byl já a brácha!Já měl kameru a on foťák,ale vás (jestli jsem to byl já a on) ksme si bohužel nevšimli!"ŠAJZE"škoda..........athlon_137 píše:Já jsem tam poletoval v klubovým tričku! A brácha ho měl taky na sobě. Viděli jsme nějaký dva kořeňe v klubovým, jinak nikde nikdo. Asi taky pro to, že tam bylo nehorázně moc lidí. Mimochodem, nešli jste někdo před sprintem v podchodu pod tratí? Tam to bylo špica!
No tam jsem byl s bráchou, ale nikdo mě neoslovilTony píše:Jediný triko klubu který sem viděl bylo moje. Ale kámoš říkal že prej potkal 2 ze začátku sprintů nahoře na tribuně... Ale e30 tam bylo dost
Co se stalo té žluté e36 ??? Koukal jsem na ni a nějak mi to nedocházelo a vyfocenou ji mám tak když mi to objasníš.........Marek IS píše:Jo byla to husta akcicka a hodne husty pocasko![]()
Konecne jsem videl na vlastni oci 320IS proste parada
E30tek tam bylo nemalo ale tricka pomalo krom tech co jsem potkal osobne...fil,ralph,huska...tod teda kompletni seznam trickaru
Ale zase zajimava prihoda z najezdu na okruh,kdyz jsem najizdel a trosku vyhanel pavouky z vyfuku tak vedle me prijel jeden prazak s cernou E36 a polozil spatnou otazku
Prej jestli jede moje karka stejne dobre jako ten zvuk
Tak jsem mu rekl ze to pozna...
Poznal
Krom toho ze odjizdel s velkym brekam a totalne rozbitym bokem a zasitou rukou...atd.Celkove zase BAWORACI perlili...ta zluta E36 to taky obsrala.Loni E30 letos E36...
Hele a nemáš náhodou tu havárku toho černýho Baworáka nebo toho japonca na budce? Já to jen vidě, ale kamerou jsem to nezachytil.Tony píše:Když potřetí projížděl zatáčku za cílovou rovinkou powerslidem, tak ho to přetočilo a když to skorovybral tak ho to hodilo na druhou stranu do slámy a pneumatik. Mam to na videu, ale nevim zda zveřejňovat či nikoliv...