Černý koberec do E30
Černý koberec do E30
Nemáte někdo černý koberec do E30?
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power

ja dal do E30 jednou koberec z E36, po uprave stredoveho tunelu(myslim koberce v jeho casti) to sedi jako prdel na hrnci...a vypada to super
vychazej dokonce i prurezy na ofuky nnohou dozadu a pod pedalama taky bez problemu
jinak sory za OT, jen ze cernejch moc neni a s tema stavama je to este horsi vetsinou tak pro inspiraci
vychazej dokonce i prurezy na ofuky nnohou dozadu a pod pedalama taky bez problemu
jinak sory za OT, jen ze cernejch moc neni a s tema stavama je to este horsi vetsinou tak pro inspiraci

smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
Díky, to není špatný nápad. Mohl by jsi napsat trochu víc k tomu, jak je potřeba upravit ten koberec? Spíš jsem to jen tak zkusil, nepočítám moc s tím, že by se nějaký našel.adam320 píše:ja dal do E30 jednou koberec z E36, po uprave stredoveho tunelu(myslim koberce v jeho casti) to sedi jako prdel na hrnci...a vypada to super
E30 340ic V8 6q- EX

jasně, v tý části pod středovym tunelem je prostě o dost vyšší takže tam se musi řiznout a v časti kde tunel kouká za plastama u zadnich sedaček stačí vycpat nějakym molitanem, nemel jsem to dořešený ale vypoadalo to vizualne dobre i jak to bylo vysoký, navic v tý části je dost tvrdej takže žadny varhany ani nic podobnyhoi to tam neudělá
na bokach akorat zkratit aby ho nebylo moc pod tema lištama jinak mi seděla i opěrka nohy pod pedalama
bohužel auto jsem nakonec nedoskladal a tak nemam žadny foto ani přesnou 100% radu co snad dopasovat nejde ale věřim že na 99% by tam neměl nastat žadnej problem
ten koberec je i tlustši takže se nepatrně zvedne celej prostor auta ale tipuju že max o 3cm
pasuje tam i pedal plynu...přesně jsem ho prostrčil
diry na sedaky mi taky sedly, koukal jsem na to jak blazen ale potěšilo mě to
jinak ten koberec byl ze 4dv takže bylo nutny ho extra zkratit jakoby u 4tejch dveři ale jak se liší extra z kupe nevim, myslim že leda tam a pravděpodobně by byl lepši
středovy plasty jsem tam ani nestih dat ale stači podle všeho vychytat aby koberec nezakrejval mista pro šroubky
snad to připadně dovedeš do konce, kdyžtak pošli foto
taky jsem si řikal že jak je krasně izolovanej mohlo by to i častečně odhlučnit spodek ale to je zatim doměnka
na bokach akorat zkratit aby ho nebylo moc pod tema lištama jinak mi seděla i opěrka nohy pod pedalama
bohužel auto jsem nakonec nedoskladal a tak nemam žadny foto ani přesnou 100% radu co snad dopasovat nejde ale věřim že na 99% by tam neměl nastat žadnej problem
ten koberec je i tlustši takže se nepatrně zvedne celej prostor auta ale tipuju že max o 3cm
pasuje tam i pedal plynu...přesně jsem ho prostrčil
diry na sedaky mi taky sedly, koukal jsem na to jak blazen ale potěšilo mě to
jinak ten koberec byl ze 4dv takže bylo nutny ho extra zkratit jakoby u 4tejch dveři ale jak se liší extra z kupe nevim, myslim že leda tam a pravděpodobně by byl lepši
středovy plasty jsem tam ani nestih dat ale stači podle všeho vychytat aby koberec nezakrejval mista pro šroubky
snad to připadně dovedeš do konce, kdyžtak pošli foto
taky jsem si řikal že jak je krasně izolovanej mohlo by to i častečně odhlučnit spodek ale to je zatim doměnka
smyk prekvapi pouze toho kdo v nem neni
V jakém je stavu a jaká by byla cena?stopar píše:Mám ten co potřebuješ ale jak jej dostat k Tobě?. Nevím zda by to šlo poštou.
V jakém je stavu a jaká by byla cena? Ale koukám, že je to hodně z ruky.petras66 píše:mam cerny na 4dv.

E30 340ic V8 6q- EX