HELP PLEASE!!! Netočí starter u ISa
HELP PLEASE!!! Netočí starter u ISa
Už delší dobu vydával prapodivné zvuky, ale pokaždé aspoň jednou otočil a chytlo to, ale dnes večer už jen cvaka a netočí...
Poradtě pls, potřebuju jezdit kvuli praci!!!
Dík HONZA
Dík HONZA
E30 M40 1994 Individual
Go fast & Drive best
Go fast & Drive best
Re: HELP PLEASE!!! Netočí starter u ISa
Když začal vydávat ty prapodivné zvuky, bylo v poho, co..?E30is píše:Už delší dobu vydával prapodivné zvuky, ale pokaždé aspoň jednou otočil a chytlo to, ale dnes večer už jen cvaka a netočí...
Dík HONZA
Když ty zvuky vydával už delší dobu, bylo to furt v poho, on se aspoň jednou otočil, tak proč to řešit...
Dnes večer už to jen cvaká a netočí...
Nejlepší řešení je fakt napsat sem do fóra "...Poradtě pls, potřebuju jezdit kvuli praci!!!..."
Protože si aspoň někdo jiný uvědomí, že jemu startér na autě fachá, takže je v poho
Venca píše:Když začal vydávat ty prapodivné zvuky, bylo v poho, co..?E30is píše:Už delší dobu vydával prapodivné zvuky, ale pokaždé aspoň jednou otočil a chytlo to, ale dnes večer už jen cvaka a netočí...
Dík HONZA![]()
Když ty zvuky vydával už delší dobu, bylo to furt v poho, on se aspoň jednou otočil, tak proč to řešit...
Dnes večer už to jen cvaká a netočí...
Nejlepší řešení je fakt napsat sem do fóra "...Poradtě pls, potřebuju jezdit kvuli praci!!!..."
Protože si aspoň někdo jiný uvědomí, že jemu startér na autě fachá, takže je v poho
Mě šlo spíš o to, jestli to měnit nebo jde nějak opravit. Jestli to třeba nejsou jen špatne uhliky, nebo třeba kontakty.
Jsem jen laik a nevyznam se v tom. Pokud myslite, že vyměnit tak vyměnim za novej, nebo aspoň funkční...
Delši doba je cca tyden. Akorát, že během dne dost jezdim takže startuju x krát denně...
Aletak mate pravdu, že jsem to měl řešit už když nastal problem...
Jde mi o to jestli teda měnit nebo se pokoušet opravit.
Kde vubec je starter u ISa ?
Prosim vas nekamenujte mě, jsem jen pouho pouhy laik...
E30 M40 1994 Individual
Go fast & Drive best
Go fast & Drive best
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
repas starteru te vyjde snad i vic nez za kolik ho koupis zde... pro tebe vhodnej je samozrejme z 318is, ovsem ten samej je pouzitej ve vsech 4valcovych e30, ve vsech 6valcovych e34 a ve vsech benzinovych e36...furt ten samej, ovsem vyjma 6valce z e30, tam je jinej
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
Levá strana motoru, směrem k převodovce.E30is píše:Kde vubec je starter u ISa ?
Pokud ses ani nedíval pod kapotu, bude lepší dát to někomu, kdo bere vercajk do ruky.
www.bmwfans.info
- tady si můžeš ověřit, z kterých typů ten startér do E30 318iS pasuje, kdybys ho chtěl koupit na vrakárně.
Venca píše:Levá strana motoru, směrem k převodovce.E30is píše:Kde vubec je starter u ISa ?
Pokud ses ani nedíval pod kapotu, bude lepší dát to někomu, kdo bere vercajk do ruky.
www.bmwfans.info
- tady si můžeš ověřit, z kterých typů ten startér do E30 318iS pasuje, kdybys ho chtěl koupit na vrakárně.
Tak zatim jsem zvladl vyměnu oleje a filtru, svíček, brzdovych destiček vpřed i vzad a par drobnosti okolo, takže starter snad najdu, akorat asi bude lepši přistup zespod myslim, ne?
A na kolik asi tak mě vyjde tady z fora? Hledal jsem jen u lidi co nabizi věci na IS a cenovka byla kolem 800,- +- Akorát Praha což mam 320 km
E30 M40 1994 Individual
Go fast & Drive best
Go fast & Drive best