Alarm?
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
hm
hm.tak ho mit tak sem este mel v aute muziku..musim neco pořídit lidi nevíte kde by se to dalo sehnat?? a ne zrovna za 5000,- a vejš?GeRoX píše:alarm je k tomu aby se ti posral a hulakal nonstop...jinak nevidim zadny jeho smysl...![]()
Tel : 773 622 822
- Dan td
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: hm
To je furt dokola. Americký Crimmestopper pořídíš kolem tří litrů, někdy jsou i v Annonci třeba za dvojku nový. Parametry jako Jablotron + něco navíc.Flery píše:hm.tak ho mit tak sem este mel v aute muziku..musim neco pořídit lidi nevíte kde by se to dalo sehnat?? a ne zrovna za 5000,- a vejš?GeRoX píše:alarm je k tomu aby se ti posral a hulakal nonstop...jinak nevidim zadny jeho smysl...![]()
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Re: hm
no takže třaba tohle je dobrý? já se v tom nevyznam?Dan td píše:To je furt dokola. Americký Crimmestopper pořídíš kolem tří litrů, někdy jsou i v Annonci třeba za dvojku nový. Parametry jako Jablotron + něco navíc.Flery píše:hm.tak ho mit tak sem este mel v aute muziku..musim neco pořídit lidi nevíte kde by se to dalo sehnat?? a ne zrovna za 5000,- a vejš?GeRoX píše:alarm je k tomu aby se ti posral a hulakal nonstop...jinak nevidim zadny jeho smysl...![]()
http://www.dstechnik.cz/produkty/produk ... 3&qid=1015

- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
no jo ale každej neumi to co ty..pro mě je zajímavý řešení to od DS TECHNIK víde to na 1600 s DPH a myslim že to bych eště zapojit zvládnul..Uli_d píše:Ja sem si alarm udelal sam - nema zadny votresovy cidla - nic. Proste kdyz mi nekdo vleze do auta, tak to zacne jecet - tzn. zadny falesny polachy. Vyrobni cena asi 600-700 za material a tak 1-2h prace s letovanim a pul hodina na instalaci.
Alarm
Kámoš z Ukrajiny mi říkal o dobrém imobilizeru:v sedačce je bezdotykové čidlo, ty máš v peněžence kreditku která vypadá jako každá jiná kreditka, sedneš do auta a můžeš startovat.Vtip je v tom že nikde nic nepřikládáš a tak není vidět ovládání imobilizeru.Když tě někdo na křižovatce z auta vytáhne tak v klidu odjede a jak jeho rychlost klesne pod 30km/h auto chcípne.Nastartuje jen ten kdo má v kapse kreditku.
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Alarm
hezký určitě drahý...mě spíš de o to zabezpečení vniřku auta a proti zlodějum co se chtej jen sveztMirek píše:Kámoš z Ukrajiny mi říkal o dobrém imobilizeru:v sedačce je bezdotykové čidlo, ty máš v peněžence kreditku která vypadá jako každá jiná kreditka, sedneš do auta a můžeš startovat.Vtip je v tom že nikde nic nepřikládáš a tak není vidět ovládání imobilizeru.Když tě někdo na křižovatce z auta vytáhne tak v klidu odjede a jak jeho rychlost klesne pod 30km/h auto chcípne.Nastartuje jen ten kdo má v kapse kreditku.
Cena asi 30 Us dolarů, na to stačí ten Crimestoper z odkazu, měl jsem ho asi na 4 autech a pohoda.
- Flery
- Bazarník
- Kontaktovat uživatele:
mam tam central a prej se da napojit aby to slo dalkove takze to bybylo super..akorát tan central spravit...Mirek píše:Cena asi 30 Us dolarů, na to stačí ten Crimestoper z odkazu, měl jsem ho asi na 4 autech a pohoda.