Sedan vs. touring
- mates85
- člen E30.cz
Sedan vs. touring
Chtěl bych se zaptat hlavně majitelů touringů. Potřebuji vozit dvě horská kola uvnitř. Má někdo zkušenosti jak dobře se tam vlezou? Mám vyzkoušené, že do sedanu sundám obě kola a pak se my tam dvě vlezou....zbytek vč. věcí na závody na zadní sedačky.sice leží na sobě, ale to se podloží, hlavně mi v zatáčkách nelítaj po voze...Nevím jestli se do touringu vlezou na délku když sundám jenom přední kolo, hlavně kvůli zkosenému zadnímu oknu. Děkuji za každý poznatek 
Re: Sedan vs. touring
když sklopíš zd.sedačky tak se tam na dylku vlezou..je to odzkoušené..mates85 píše:Chtěl bych se zaptat hlavně majitelů touringů. Potřebuji vozit dvě horská kola uvnitř. Má někdo zkušenosti jak dobře se tam vlezou? Mám vyzkoušené, že do sedanu sundám obě kola a pak se my tam dvě vlezou....zbytek vč. věcí na závody na zadní sedačky.sice leží na sobě, ale to se podloží, hlavně mi v zatáčkách nelítaj po voze...Nevím jestli se do touringu vlezou na délku když sundám jenom přední kolo, hlavně kvůli zkosenému zadnímu oknu. Děkuji za každý poznatek
Ja tam vozím silniční kolo s vysokým rámem - ani nesundavam přední.jen sklopim zadní sedačky.
dřív jsem byl normální zdravý uživatel 318i E30 TOURING
ale pak jsem onemocněl - diagnosis: V8 POSITIVE - virus 530i E34 ( MOJE PEŤKA)

www.v8bandits.com
ale pak jsem onemocněl - diagnosis: V8 POSITIVE - virus 530i E34 ( MOJE PEŤKA)

www.v8bandits.com
..
...jsem taky majitelem toura a potreboval jsem vozit kocar,ktery se tam nevesel a kdyz vse nasvedcovalo tomu,ze tour pujde pres mou mrtvolu z domu,vyndal jsem bocnice kufru,ty ve kterych jsou nahore repro,kufr znatelne povyrostl,ale je za potrebi to pak zuhlednit,treba upravou kobercu z kufru kupe nebo sedan,v zakladu ma tour kufr jestli se nepletu 370litru a treba kupe 410l(presne nevim) a to uz v mem touru neni pravda
ty bocnice fakt kufr hodne zmensi,ale upravou musi projit i svazek leve strany,je to spis pro koumaky co maji cas a honi kazdy cm v kufru
Naposledy upravil(a) Hulass dne 05. 06. 2007 17:46, celkem upraveno 1 x.
...
..
centimetru naberes ve vsech smerech,rozdil je hodne znatelny,nemeril jsem to,protoze ti to vyroste pred ocima,bylo patrny,ze se nejedna o milimetry,ale bocnice uz nemam tak muzu zmerit pouze ted a pak muzes porovnat s origo proporcema,kufru v touru je dobry pokud chces instalovat musicu,ale pokud jde o prakticnost,vyplati se tomu povenovat... 
to PROX:ta fotka co mas v podpise je proste nadhera,uz jsem na to nekolikrat koukal a nechtel te otravovat,ale ted uz jsem to musel napsat
to PROX:ta fotka co mas v podpise je proste nadhera,uz jsem na to nekolikrat koukal a nechtel te otravovat,ale ted uz jsem to musel napsat
...