Kde na nové original dily?
Kde na nové original dily?
mate nejaky dobry tip na prodej origo dilu na E30 za slusne ceny? nemuzu nic najit 
E30 325i Cabrio M technik II ´92
nevěřil jsem, že může být něco lepšího než E30, ale bohužel je - E30 kabro!
#bmw_kovalcik
#bmw_kovalcik
REkl bych ze original jen u origo prodejce - t.j. BMW -> www.bmw.cz. Je tam i on line cenik, ale to predpokladam vis... 
tak ten cenik jsem tam nenasel, ze to jde pres ne objednat vim, ale ty rad bych se podival predem na ceny, potrebuju novy olejovy filtr a zadni desticky, a kupovat to nekde u autokelly apod. , buh vi co to bude za sracku.... kde kupujete vy?
E30 325i Cabrio M technik II ´92
#bmw_kovalcik
#bmw_kovalcik
Filtr od výrobce MANN se dá koupit leckde, kvalita špatná nebude.Driver. píše:...olejovy filtr a zadni desticky...
Destičky Textar by mohla mít síť prodejen Elit.
Ferodo Premier taky snad šunt není, hlavně ne cokoli od firmy A.B.S. (vlastní zkušenost) nebo Starline.
Moje zkušenost - kupuju díly sice neznačkový, ale třeba od prvovýrobce pro BMW (výfuk Eberspacher, silentbloky Boge, FeBi).
Špatně hledáš, mrkni sem:Driver. píše:tak ten cenik jsem tam nenasel, ze to jde pres ne objednat vim, ale ty rad bych se podival predem na ceny, potrebuju novy olejovy filtr a zadni desticky, a kupovat to nekde u autokelly apod. , buh vi co to bude za sracku.... kde kupujete vy?
http://www.bmwautec.cz/com/en/service/p ... elist.html
E30 340ic V8 6q- EX
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
SUZUKI GSX-R 600 K6 - GSX-R 1000 K7
E39 M5-AC Schnitzer shortshift, AC Schnitzer racing wheels type III 19", AC Schnitzer rear roof spoiler, AC Schnitzer ECU, AC Schnitzer suspension, LPG-power
Není vůbec za co, jenom taková připomínka, ceny jsou bez DPH,-Driver. píše:tak jsem zase o neco chytrejsi.... dik
E30 340ic V8 6q- EX