zatíka
Mne to tam tiež zateká, ešte som neprišiel na to že odkiaľ ale mám podozrenie že to bude odniekiaľ spoza poistiek, niekde v tých miestach to mám trocha hrdzavé, a možno to ide od tých vetrákov čo sú pod oknom. Viem že to ide na podlahu zhora lebo občas mi to steká po tej páčke s ktorou otváram kapotu.
jo presne tama to tece jesi to tam mas rezaty tak je to to misto kolem pojistek a kolem te mrizky na nasavani topeni tam to bejva pod blatnikem cely deravyKraken píše:Mne to tam tiež zateká, ešte som neprišiel na to že odkiaľ ale mám podozrenie že to bude odniekiaľ spoza poistiek, niekde v tých miestach to mám trocha hrdzavé, a možno to ide od tých vetrákov čo sú pod oknom. Viem že to ide na podlahu zhora lebo občas mi to steká po tej páčke s ktorou otváram kapotu.
BMW 318i lost R1150R
coupe
M40
coupe
M40
strhni vrch tych kobercov a strc ruku uplne hore do rohu...na vodicovej strane za kablami, je taky plechovy vystupok, na ktorom drzi cely ten penovy podklad podlahy, tak az tam sa treba pozriet. Je tam pekne blby pristup. Tieklo to tadial aj mne a je to dost caste co som pocul. Daj si dolu aj koleso a strhni ten plastovy podblatnik a uvidis to aj odtial ten roh v akom je stave, presne tam, kde konci odtokovy kanalik z priestoru kde je motorcek na stierace (z vonku zhora pod sklom je tam plastova mriezka, ktoru das dolu len ak zhodis rameno stieraca,ale odtial toho moc neuvidis). Rovno sa pozri aj na spolujazdcovu stranu, ci nie je mokra. Tam to moze tiect z tych istych miest, ale vyzera mierne inak, hlavne je tam podstatne viac miesta. Tam to moze tiect aj zpod vystupku baterky. Je tam vsade ta pena , musis to dat dolu , aby si sa ktomu dostal, najlepsie aj kastlik spolujazdca, ale pozor dava sa naspat pekne na rit 
BMW E30 320i coupe @ 325i M50

a