Piskaji brzdy
Piskaji brzdy
Objevil se mi problem ze kdyz jen lehce pribrzduju tak hrozne zacna piskat brzda na zadnim kole. Kdyz to je studeny tak nic ale po par zabrzdenich to zacne delat. Vlete jsem delal komplet novy brzdy kotouce desticky i jsem rozebral a vycistil vsechny brzdice proste komplet a ted to zaclo takhle vrzat debilne. Brzdy jsem daval ATE komplet i s deskama. Kdyz zabrzdim vic tak to je v pohode. Nevi nekdo co s tim? Kdysi jsem kamosovi na zigulu co mu to piskalo strhnul hranu na destickach a prestalo to ale to je jen na chvili nez se to zase srovna.
---:: www.desp.ic.cz ::--- BMW fun site
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
vyměnit destičky nebo zkusit měděnou pastu (v mém případě pomohla jen na chvíli)... já je nakonec vyměnil a mám klid
No prave ze jsem rikal ze jsem to vse v lete delal novy.Brzdice jsem rozebral obrousil nastrikal namazal a dal novy desticky. Udelal jsem to se vsema a jeden ted zacal piskat. Takze to i muze byt spatne udelana desticka pri vyrobe treba?
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
Měl jsem ten samý problém.Nové kotouče i desky jsem měl taky.Pomohlo mi to,že jsem vzadu přihnul ty plíšky a potom jsem destičky napatlal takovým speciálním krémem.Mají ho v Luja dealer (Záběhlická 48a, Praha 10) Ten pytlíček stojí asi 50kč a klid.Tak snad Ti to taky pomuže!!
e30 316i->e30 318is->e36 323i->Ford Mondeo ST220->Land Rover Discovery III->Ford Focus II ST300-> E30 318is Mtechnic II + E24 635csi
AUTOSERVIS VOZŮ VŠECH ZNAČEK:
http://www.hatesauto.cz
AUTOSERVIS VOZŮ VŠECH ZNAČEK:
http://www.hatesauto.cz
Jaky plysky myslis ze si ohnul? Asi pro tu pastu zajedu a uvidime
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=
No tak to je parada to si ji koupim urcite a jeste to se maze kam vsude? Jako na plochu desticky nebo na ty kraje? A jeste jak se ta pasta jmenuje?
=M40 šicí stroj=
=M40 šicí stroj=