ztráta ořechu z pojičťovacího šroubu...
ztráta ořechu z pojičťovacího šroubu...
Stala se mi nepříjemná věc a to taková,že se mi podařilo ztratit ořech z pojistných bezpečnostních šroubů.Pravděpodobnost,že by měl někdo svůj stejný je nulová,tak mi nezbude nic jiného,než odvrtat šroub.Je mezi námi nějaký podobný trouba,jako já,který to už absolvoval...?Představuji si to tak,že provrtám šroub nejdříve malým vrtákem průměru 2-3mm a pak ještě to ještě projedu vrtákem 4mm.Doufám,že když to potom poklepu,mohlo by se to uvolnit.Zkoušel jsem na to céóčkem navařit jiný šroub,ale nepodařilo se-je k tomu malý přístup a nemohl jsem to obvařit po celém obvodu..Každou vaši rozumnou poznámku,či případně vlastní zkušenost uvítám.Díky.
Jeté pneu,motopneu,disky,ALU kola....
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
...
Nejsou to origo bezpečáky.Použil jsem je z Opla Omegy.Ten ořech se dá vždy doobjednat podle kódu,co je na něm vyražen,jenže mě nikdy nenapadlo si to někam poznačit,protože by mě nenapadlo,že to dokážu ztratit.
....
Navařit matka...??Bohužel tam mám elektrony origo BBS pavučiny,ale ty s ET12,takže je tam strašně málo místa.Ale mohl bych to vyzkoušet....vlastně je to docela dobrý nápad.Nemá někdo ještě nějaký jiný...kromě toho,že bych třeba sundal celé nápravy,nebo ty kola rozsekal majzlíkem na hliník do sběru

Dá se tam normálně navařit matka. Matku provtej aby si odstranil závit šroub na kole pořádně obrus např malinkou frézkou do vrtačky a cočkem zevnitžř důkladně provařit taky je vhodné okolí nějak ochránit abys kolo nepoprskal,pokud si to nedorval jak dobytek tak to půjde takhle v poho už jsem takových pár dělal i hluboko zapuštěných.
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
Re: ...
no tak jestli jsou origo z opla tak je sezenes tam a neboj se ze je tisice kombinaci treba u BMW je tech nastavcu cca 40ksautojacek píše:Nejsou to origo bezpečáky.Použil jsem je z Opla Omegy.Ten ořech se dá vždy doobjednat podle kódu,co je na něm vyražen,jenže mě nikdy nenapadlo si to někam poznačit,protože by mě nenapadlo,že to dokážu ztratit.
hej tak toto som riesil minulu zimu.........postup bol nasledovny.....kedze som mocnejsej postavy
zobral som 5kg kladivo a dlhy nadstavec z golasady.....prilozil som nadstavec k poistovaku a riadnu šlehu kladivom.....takto som po tom bacil asi 5 krat a potom som zobral segerove klieste rovne a dal ich do tych dierok na poistovaku a zatocil a hops uz bol vonku
..........na elektronoch ani skrabanec a srobi boli vonku...trvalo to cca 7 minut..........
šiska + laďak = /-8 ps/
Na vykon sa musi ist cez železo
Na vykon sa musi ist cez železo
to asi nebyl ten šroub moc dotaženej...sys325i píše:hej tak toto som riesil minulu zimu.........postup bol nasledovny.....kedze som mocnejsej postavyzobral som 5kg kladivo a dlhy nadstavec z golasady.....prilozil som nadstavec k poistovaku a riadnu šlehu kladivom.....takto som po tom bacil asi 5 krat a potom som zobral segerove klieste rovne a dal ich do tych dierok na poistovaku a zatocil a hops uz bol vonku
![]()
![]()
![]()
..........na elektronoch ani skrabanec a srobi boli vonku...trvalo to cca 7 minut..........
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele: