zdravim chtel sem se jen zeptat jestli nekdo nemate skusenost s temito svetli. docela se mi libej ale ta cena kolem 13 000 za obe mi prijde naka hodne mala. nevite jestli to neni uplnej smejd? nebo v cem je hacek.
http://www.reviloshop.cz/store/goodsdet ... =JOM-80522
diky
mate nekdo zkusenost se svetli na www.reviloshop.cz?
- maca
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
no me ta cena zase tak moc mla neprijde, kdyz treba na golfa 3 s tema samejma vymozenostma/ae, cocky stoji pulku, jinak je to cena jen za svetla, jestli treba cekas, ze v tom sou nejaky zarovky, nedejboze xenony, tak nee, jinak vyrobce je jom/stejne to bouchaj nejaky deti v cine, takze kvalita asi nebude zavratne
clovek jak starne tak zjistuje, ze original je stejne nejlepsi 

no normalne stoji jedno svetlo asi 15 000,- ne? proto mi to prijde za dve celkem malo. jinak samozrejme nepocitam ze to bude osazeny. spis mi de vo to jestli to neni treba z nakyho plastu nebo naka jina podobna fuserina. nejlip kdyby tu byl nekdo kdo je ma nebo mel. libi se mi ze se daj obednat cerny.
diky
diky
www.ciraoptika.cz Vyrobce Raid,nejsem si jisty jestly maji AE a cenovka je 9990,- 

na www.carstylingtuning.com mas i nejaky detailnejsi foto-jsou tam vyobrazeny i ty cerny...