Díky
světlej - krémovej dveřní tapec 4dv
světlej - krémovej dveřní tapec 4dv
Omlouvám se, že to dávám sem, ale pořád se mě nedaří sehnat krémový tapece s látkovejma středama na e30 4dv. Pokud by někdo o nějakých věděl, tak napište prosím. Podmínkou je opravdu dobrej stav.
Díky
Díky
Naposledy upravil(a) Bobo dne 03. 03. 2007 18:21, celkem upraveno 1 x.
Jestil chceš, pošli fotku. Pokud jsou opravdu 100%, můžeme se dohodnout na jiný ceně. Jaká by byla tvoje představa? (a myslim že tuhle větu jsem psal i do tý sz, mohl jsi napsat, že ti moje nabídka přijde málo, kolik je tvoje cena). Taky je celkem blbost se bavit o ceně, když ani nevim, jak vypadaj¨, jestli to jsou celokoženkový nebo v kombinaci s látkovym středem...mychal píše:Neber to odemě zle ale když sem ti je nabídl tak tvoje představa o ceně byla 300 až 600, když si vemu tu práci to zabalit, poslat..... možná bude chyba tady
To mě taky napadlo, možná časem, ale teď dávám dohromady ještě jednoho kombíka, bude se dávat motor z e36 atd, budou se muset zgenerálkovat brzdy, teď se dává dohromady kastle... takže si nemůžu dovolit tak velkej výdaj
No a ještě jsem teď na svym nějak zázračně strhnul silentblok na LP rameni - ten u podlahy. A ještě je vyjebanej jeden čep, takže nový ramínko... ach jo
Takže stále aktuální... budu vděčnej za každej tip
Takže stále aktuální... budu vděčnej za každej tip