Check kontrol
- Rooster
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Check kontrol
Neznáte někdo popis jednotlivých pinů(od čeho jsou) na svorce check kontrolu na strope?Popř. který jsou od snimace hladiny oleje?
Re: Check kontrol
koukej vic do faq.. check-control-schema-t17405.htmlRooster píše:Neznáte někdo popis jednotlivých pinů(od čeho jsou) na svorce check kontrolu na strope?Popř. který jsou od snimace hladiny oleje?
dočasný konec BMW 
- Rooster
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Nebudu do toho vrazet love, mam prece merku....Tak to chci odpojit.. Me to dela jak kdy... nastartuju, je to zhasly a pak po cca 10 vterinach se to rozne.. uz me stve to blikajici check... a kamos ma zas problem, ten ma v e30 motor z e36... a tam ten snimac neni... takze to potrebuju nejak obejit.... stacilo by kdyby nekdo vedel hodnoty co to ma myt z toho snimace.Nejak bych to nasimuloval.. myslim ze tam jsou 3 draty....
- Maranelo
- Bublik a Ondrášek
- Kontaktovat uživatele:
nejde o to ze mas merku... me to jednou zachranilo moturek pri ceste do hradce kdyz mi v cca 160km/h praskla hadice od olejoveho chladice a vychcal skoro vsechen olejRooster píše:Nebudu do toho vrazet love, mam prece merku....Tak to chci odpojit.. Me to dela jak kdy... nastartuju, je to zhasly a pak po cca 10 vterinach se to rozne.. uz me stve to blikajici check... a kamos ma zas problem, ten ma v e30 motor z e36... a tam ten snimac neni... takze to potrebuju nejak obejit.... stacilo by kdyby nekdo vedel hodnoty co to ma myt z toho snimace.Nejak bych to nasimuloval.. myslim ze tam jsou 3 draty....
- Rooster
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jsem automechnik, vim co se muze stat... ono je jednoduchy rozbity veci menit za novy... a nastesti olejovej chladic nemam... bohuzel nevim jak se do toho snimace dostat abych se to pokusil opravit... Mam ted jiny investice a bez toho snimace se obejdu... Mam auto v poradku, nikde ani kapka oleje, a kdyz prorazim vanu... to poznamMaranelo píše:nejde o to ze mas merku... me to jednou zachranilo moturek pri ceste do hradce kdyz mi v cca 160km/h praskla hadice od olejoveho chladice a vychcal skoro vsechen olejRooster píše:Nebudu do toho vrazet love, mam prece merku....Tak to chci odpojit.. Me to dela jak kdy... nastartuju, je to zhasly a pak po cca 10 vterinach se to rozne.. uz me stve to blikajici check... a kamos ma zas problem, ten ma v e30 motor z e36... a tam ten snimac neni... takze to potrebuju nejak obejit.... stacilo by kdyby nekdo vedel hodnoty co to ma myt z toho snimace.Nejak bych to nasimuloval.. myslim ze tam jsou 3 draty....![]()
- Max-Max
- Moderátor e30.cz
tim bych si tak jistej nebyl... ale tvuj motor, tvoje volba.... moje reseni spocivalo v jednoduchem vybrani a zatrepani plovakem... pokud je tohle pro tebe problem jako pro automechanika, nezlob se, ale moc dobrou reklamu si nedelas...ale jak pisu, tvoje vec...peaceRooster píše:Jsem automechnik, vim co se muze stat... ono je jednoduchy rozbity veci menit za novy... a nastesti olejovej chladic nemam... bohuzel nevim jak se do toho snimace dostat abych se to pokusil opravit... Mam ted jiny investice a bez toho snimace se obejdu... Mam auto v poradku, nikde ani kapka oleje, a kdyz prorazim vanu... to poznam
325i, 635CSiA, FJR 1300A, W638 V220
No tak jsem se dival na zapojeni toho check panelu a na prave strane je znazornen plovak oleje takze pri plnem mnozstvi oleje je tedy prvni pin primo ukostren a druhy je uskostren pres odpor ale buh vy jakou ma hodnatu kdyz to tu nikdo nevi nemohl by to aspon nekdo zmerit
Skoda 125L,BMW E30 318i M40,BMW E30 318is M42
takze uz jsem to nasel na check penelu se musi pin16 pripojit na zem a pin20 se pres 1kohm pripoji tez na zem a pak si check bude myslet ze je tam oleje dost pokud jeste najdu ty stranky kde je popsany check a hodnoty k tomu tak to jsem dam ja jsem to totiz az ted nasel v papirech
Skoda 125L,BMW E30 318i M40,BMW E30 318is M42
- Rooster
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Jezis dik moc!!! To je presne to co jsem potreboval!!!BAD píše:takze uz jsem to nasel na check penelu se musi pin16 pripojit na zem a pin20 se pres 1kohm pripoji tez na zem a pak si check bude myslet ze je tam oleje dost pokud jeste najdu ty stranky kde je popsany check a hodnoty k tomu tak to jsem dam ja jsem to totiz az ted nasel v papirech
- Rooster
- člen E30.cz
- Kontaktovat uživatele:
Nene, proti tve rade nic nemam, ale uz jsem ten snimac mel nekolikrat venku, trepal sem s nim, mam druhej(taky v.....) tak sem do neho mlatil i kladivkem... a nic.. newim co s nim muze byt... proto schanim tohle. navic se ted divam na to schema,zkusim odpojit jen jeden,bud statickej nebo dynamickej a uvidim co to udela...Az budu mit moznost, koupim novej, ale ted na to proste nemam.Max-Max píše:tim bych si tak jistej nebyl... ale tvuj motor, tvoje volba.... moje reseni spocivalo v jednoduchem vybrani a zatrepani plovakem... pokud je tohle pro tebe problem jako pro automechanika, nezlob se, ale moc dobrou reklamu si nedelas...ale jak pisu, tvoje vec...peaceRooster píše:Jsem automechnik, vim co se muze stat... ono je jednoduchy rozbity veci menit za novy... a nastesti olejovej chladic nemam... bohuzel nevim jak se do toho snimace dostat abych se to pokusil opravit... Mam ted jiny investice a bez toho snimace se obejdu... Mam auto v poradku, nikde ani kapka oleje, a kdyz prorazim vanu... to poznam