predni kotouce chlazene na e30
predni kotouce chlazene na e30
koupim predni kotouce chlazene na e30ku 320i.potrebuju aby byly aspon na jednu sezonu a hlavne nesmej bejt krivy.ty moje jsou krivy proto potrebuju jiny.
cenu nabidnete rozumnou a kdyby nekdo z prahy nebo okoli tak bydu radsi.dekuju vlada 
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
kot
posli mi na sebe icq nebo mail ... kouknu se v garazi myslim jedny mam .-) poslu ti fotky
774 266 255; Škoda 105, Škoda 120, Toyota Corolla E9 1,6S, Alfa Romeo 164 2,5 TD SUPER, BMW 735iA, Dodge Interpid 3,5 V6 24v, muj mazel BMW e30 2,0 r.v 91, BMW 525i e34 141 kW, e30 KABRIO a teď e39 528i Tiptronic FULL
Re: kot
mas SZSid6.7 píše:posli mi na sebe icq nebo mail ... kouknu se v garazi myslim jedny mam .-) poslu ti fotky
Moje budoucí láska-BMW E30 320i Cabrio, v barvě briliantrot a úpravě M-Technic 2 
Re: predni kotouce chlazene na e30
Mám - cena 500,- Jsou sjetý na soustruhu a ještě od tý doby nejetý - tudíš naprosto rovný. Minimum sjetí se píše 20mm. Ty moje mají 19mm... takže o milimetr podmíráky, ale jinak v poho:)vlada320 píše:koupim predni kotouce chlazene na e30ku 320i.potrebuju aby byly aspon na jednu sezonu a hlavne nesmej bejt krivy.ty moje jsou krivy proto potrebuju jiny.cenu nabidnete rozumnou a kdyby nekdo z prahy nebo okoli tak bydu radsi.dekuju vlada
Re: predni kotouce chlazene na e30
diky moc ale ja uz mam jedny od Gangsta.Lenoch píše:Mám - cena 500,- Jsou sjetý na soustruhu a ještě od tý doby nejetý - tudíš naprosto rovný. Minimum sjetí se píše 20mm. Ty moje mají 19mm... takže o milimetr podmíráky, ale jinak v poho:)vlada320 píše:koupim predni kotouce chlazene na e30ku 320i.potrebuju aby byly aspon na jednu sezonu a hlavne nesmej bejt krivy.ty moje jsou krivy proto potrebuju jiny.cenu nabidnete rozumnou a kdyby nekdo z prahy nebo okoli tak bydu radsi.dekuju vlada