vice info a foto na: http://www.dobrakoupe.cz/bmw/bmw_318i_t ... 112211.htm
A PRO VSECHNY TY CHYTRAKY CO TADY PSALI TO CHYTRE POVIDANI - dnes, tj. 15.03.2007 vozidlo prodano za 52 tisic.

S Magicccem se neznáme, nikdy jsme se neviděli!blunt1 píše:TO: Asmodeus147
O tom ze jste s magiccc kamaradi asi ani neni pochyb, kdyz se ho tu tak zastavas.
Znovu opakuji - auto je v puvodnim stavu, to znamena, ze jsem ho nedaval do laku, ani nemenil zadne karosarske dily, tudiz po 13 letech provozu a po 200 tis. km ta kastle opravdu nebude vypadat tak jako kdyz sjede z pasu (viz foto).
A ze Vas dva to stve, za to opravdu nemuzu, nevim co mate za problem.
BTW - magiccc asi moc dobry nakupci neni, kdyz uz chtel kupovat to auto za 45 tis. a ani se v nem nesvezl. A to potom chces brat jeho stanoviska a nazory na auta za smeroplatne???
Na zaver: auto je takove jako jsem o nem uz psal vyse, nic vic nic min. v zadnem pripade to neni takovy "srot" jak o nem napsal magiccc. staci se prijet podivat a uvidite sami
Proto jsem se po telefonu vyptával jestli tam je nějaká koroze, jestli bylo lakované a jestli je vše jak má být. No a nevím kdo z vás tří to je,a le někdo mi do telefonu řekl, že je v pozoruhodném stavu. Je taky pravda, že jsem zíral... Tříci jsem měl 3, z toho byly všechny starší a všechny v o dost lepším stavu. To jen k tomu že 13let starý auto takhle musí vypadat.blunt1 píše: tudiz po 13 letech provozu a po 200 tis. km ta kastle opravdu nebude vypadat tak jako kdyz sjede z pasu (viz foto).
BTW - magiccc asi moc dobry nakupci neni, kdyz uz chtel kupovat to auto za 45 tis. a ani se v nem nesvezl. A to potom chces brat jeho stanoviska a nazory na auta za smeroplatne???
magiccc píše:Proto jsem se po telefonu vyptával jestli tam je nějaká koroze, jestli bylo lakované a jestli je vše jak má být. No a nevím kdo z vás tří to je,a le někdo mi do telefonu řekl, že je v pozoruhodném stavu. Je taky pravda, že jsem zíral... Tříci jsem měl 3, z toho byly všechny starší a všechny v o dost lepším stavu. To jen k tomu že 13let starý auto takhle musí vypadat.blunt1 píše: tudiz po 13 letech provozu a po 200 tis. km ta kastle opravdu nebude vypadat tak jako kdyz sjede z pasu (viz foto).
Co se týče tý nabídky, tak to bylo myšleno kolik bych za to maximálně dal a ta cena by se pak odvíjela od toho jak by to jezdilo. Nechtěl jsem se dál zdržovat s autem, který nevypadalo jak bych já chtěl tak jsem to ukončil s tím že bych dal max. tolik.![]()
a to je preesne to o cem jsem mluvil. taky muzu to auto vzit a pripravit ho na lak, dat do lakovny a bude vypadat stejne. ale zaplati mi nekdo tech 20 tisic navic za lak? asi tezko. a ze tam vyfotis BMW ktery je po renovaci neznamena vubec nic, jenom to, co bys nejradeji chtel koupit. ale to by asi chteli vsichni. tak se prosim starej o svy, ok? az tady vyfotis stejny auto (kombi) v odpovidajicim stavu za lepsi cenu tak se ohlas, a nefot tady auto ktery je po renovaci laku. to by umel kazdy (taky mam plno hezkych fotek jinych aut ve svym pocitaci a necpu je semmagiccc píše:http://img362.imageshack.us/img362/5653/beda1zb8.jpg
http://img236.imageshack.us/img236/6788/beda4ex9.jpg
tady jsou 2 fotky, tak snad stačí.![]()
A teď bys mohl třeba na oplátku ty vyfotit interiér a zadní sloupky a motorový prostor, ať víme kdo kecá.
Škodit se mi zachtělo ve chvíli kdy jsem zabil 3hodiny času a 500Kč za benzín a jel se podívat na auto který absolutně neodpovídalo popisu do telefonu. Neoháněj se pořát co je nebo neni napsaný ale zkus zavzpomínat cos říkal ty nebo jeden z těch 2 kámošů.
Je divný, že já kecám, ale všichni tři co jsme tam byly jsme viděli to samý. Tak jsem asi halucinace neměl.
Hodně štěstí s prodejem.A přeju ti ať nenatrefíš na někoho kdo pojede třeba až z ostravy a bude se těšit na auto v pozoruhodném stavu a bude trochu akčnější než já.
tak ok ty chytraku. nabidni mi stejny typ auta v takovym stavu za tech 25 tis. a ja ho beru hned. co? dosli ti slova?Badliner píše:No magicccovi třícy jsem viděl a byly naprosto ok.
Navíc nejde o v jakém je to auto stavu,ale je slušnost o něm informovat už v inzerátu.
To ty se tady snažíš všechny ojebat.
Asi dobře víš proč ja tu auto nafocené jen z jedné strany té lepší...
Chybí fotky interiéru i motoru.....
A to ,že Ti magiccc chtěl jednat o 45 ,tak to ješte hodně přepálil...
Myslím ,že cena 25000 je naprosto odpovídající....
To ,že to má servisku do 170000 a na tachu je 200000 neznámená ,že to těch 200 000 má..
Takže je to kombík kterej stojí 300-500 eur a je jich spousty....A Ty si myslíš, že tady najdeš blbce ,na kterých vyvaříš 30000 jen to fikne....