ma nekdo koncovy tlumic na malovalec,,
jen v zachovalem stavu, bez predchozich tuningosvarovacich uprav
Ostravsko
dik za nabidky
výfuk
jeste bych mel mensi dotaz..nikdy jsem nijak z vecma na aute nelaboroval a nezamenoval, ale mam k dispozici vyfuk z 2,4td..koncovy tlumic...co se stane kdybych ho tam ciste nahodou namontoval....
vim ze sjou jine konstrukce a dieslove jsou myslim otevrene..bez prepazek...jde mi jen o to aby to nedelalo vetsi kraval nez pred tim...jestli ma 2,4td vyfuk jako vetsina dieslu coz predpokladam ze jo tak by to s tim otevrenym melo jit akorat trosku lip do otacek a spadne trochu kroutak..ale o to mi prd...hlavne at to nerve..takze nemate nekdo podobne zkusenosti...ja z naftou a vecmi ji spolecne nemam ani potuchy...dik za nazory
vim ze sjou jine konstrukce a dieslove jsou myslim otevrene..bez prepazek...jde mi jen o to aby to nedelalo vetsi kraval nez pred tim...jestli ma 2,4td vyfuk jako vetsina dieslu coz predpokladam ze jo tak by to s tim otevrenym melo jit akorat trosku lip do otacek a spadne trochu kroutak..ale o to mi prd...hlavne at to nerve..takze nemate nekdo podobne zkusenosti...ja z naftou a vecmi ji spolecne nemam ani potuchy...dik za nazory
Freude am Fahren
E36 Touring Individual M-Sportpaket, E34 Saloon 525i na prodej, Mazda 323 WorkCar, Honda 650 Revere touristik..PRODEJ ND na vsechny vozy za super ceny
E36 Touring Individual M-Sportpaket, E34 Saloon 525i na prodej, Mazda 323 WorkCar, Honda 650 Revere touristik..PRODEJ ND na vsechny vozy za super ceny
to budeš mít asi jinej zvuk trošku hlubší ale nikdo ti neřekne jakej ten zvuk bude pokud už to někdo nezkusilM3 píše:jeste bych mel mensi dotaz..nikdy jsem nijak z vecma na aute nelaboroval a nezamenoval, ale mam k dispozici vyfuk z 2,4td..koncovy tlumic...co se stane kdybych ho tam ciste nahodou namontoval....