neřeknu ti číslo paragrafu, ale vim že tohle už bylo novelizováno a už to zase není povinnýpaca píše:a jaký je nový? nemůžu to nikde najítDC píše:2paca - to je neaktuální právní předpis
Co je to ted za modu,jezdit bez predni SPZ?
Někde tady by to mohlo bejtpaca píše:a jaký je nový? nemůžu to nikde najítDC píše:2paca - to je neaktuální právní předpis
http://www.zakonycr.cz/seznamy/3612000Sb.html
Tak jsem to našel, máte pravdu, omlouvám se
Od listopadu roku 2003 je v platnosti vyhláška MD č. 401/2003 Sb., kterou se mění odst. 1), § 28 vyhlášky MDS č. 243/2001 Sb. takto:
"Tabulku registrační značky umístí vlastník nebo provozovatel vozidla do místa určeného konstrukčním řešením tak, aby při běžném provozu na pozemních komunikacích nedošlo k její ztrátě."
Za dostatečně upevněnou registrační značku lze považovat její umístění ve schválených plastových nosičích.
Výjimka z vyhlášky MDS č. 243/2001 Sb. na upevnění registrační značky bez šroubů či nýtů, udělená některým výrobcům plastových nosičů registračních značek, pozbývá touto změnou na aktuálnosti a smyslu a nebude na plastových nosičích výrobcem od 30.06.2005 dále uváděna, s výjimkou doprodeje skladových zásob.

Od listopadu roku 2003 je v platnosti vyhláška MD č. 401/2003 Sb., kterou se mění odst. 1), § 28 vyhlášky MDS č. 243/2001 Sb. takto:
"Tabulku registrační značky umístí vlastník nebo provozovatel vozidla do místa určeného konstrukčním řešením tak, aby při běžném provozu na pozemních komunikacích nedošlo k její ztrátě."
Za dostatečně upevněnou registrační značku lze považovat její umístění ve schválených plastových nosičích.
Výjimka z vyhlášky MDS č. 243/2001 Sb. na upevnění registrační značky bez šroubů či nýtů, udělená některým výrobcům plastových nosičů registračních značek, pozbývá touto změnou na aktuálnosti a smyslu a nebude na plastových nosičích výrobcem od 30.06.2005 dále uváděna, s výjimkou doprodeje skladových zásob.
Když jsem koupil bmw tak jsem jí měl vzádu přilepenou 3 pruhama oboustranný lepící pásky a tu značku sem musel rolovat abych jí sundal. Lepení neni dobrej nápad!!
Škoda 120M --> Honda XL125 Varadero
Když napíšeš,že napíšeš,tak napiš a nepiš že napíšeš,když nenapíšeš. To já,když napíšu,že napíšu,tak napíšu a nepíšu,že napíšu,když nenapíšu. Tak zatim a napiš!
Když napíšeš,že napíšeš,tak napiš a nepiš že napíšeš,když nenapíšeš. To já,když napíšu,že napíšu,tak napíšu a nepíšu,že napíšu,když nenapíšu. Tak zatim a napiš!
Taky se kradou...
...spz se taky rady kradou, navic pokud vim maj podle silnicniho zakona byt i prisroubovane. Vymluva ze MI TED MUSELA NEKDE UPADNOUT tudiz asi pred organama neprojde 

Re: Taky se kradou...
četl si vubec o čem je tady řeč?Reverend píše:...spz se taky rady kradou, navic pokud vim maj podle silnicniho zakona byt i prisroubovane. Vymluva ze MI TED MUSELA NEKDE UPADNOUT tudiz asi pred organama neprojde