Originál příruční svítilnu BMW
Originál příruční svítilnu BMW
Koupim vyse uvedenou vec. Je to ta co se pripojuje na nabijeni v kastliku...
SZ
Svítilna do kastlíku.
2DC : Před cca 2 roky jsem se ji snažil objednat v AuTecu, Kořínek hledal, hledal a pak sdělil, že se již nedá objednat a nabízel mi náhradou tu modernější (kulatou) z novějších typů - myslím, že se zapojuje do zapalovače. Kdyby ta původní origo šla ještě koupit, tak bych si jí hned koupil.
desp sen.
desp sen.
-=www.desp.ic.cz=- BMW fun site
- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
Re: Svítilna do kastlíku.
taky jsem slyšel to samédesp píše:2DC : Před cca 2 roky jsem se ji snažil objednat v AuTecu, Kořínek hledal, hledal a pak sdělil, že se již nedá objednat a nabízel mi náhradou tu modernější (kulatou) z novějších typů - myslím, že se zapojuje do zapalovače. Kdyby ta původní origo šla ještě koupit, tak bych si jí hned koupil.
desp sen.
taky jsem to resil a cca pred pul rokem mi bylo receno to same.... tak jsem si sehnal tu novejsi a k ni i stecker a vymenil stecker v kastliku a je to fajn
BTW ta novejsi(do novejsich modelu-e39,38,46 atd) je hranata(stejny tvar jako ta bila starsi), je cerna a lisi se konektorem(samec na svitilne a samice v kastliku...). Ta kulata co je do zapalovace je jen pridavna do jakehokoli auta....
Možná bych měl možnost sehnat pár těch starších původních bílých... samozřejmě NOVÉ... (do e12,21,23,24,28,30,31,32,34,36,Z1,Z3). BYL BY ZÁJEM?? Cena by byla do 550Kč kdyby to dopadlo.....
BTW ta novejsi(do novejsich modelu-e39,38,46 atd) je hranata(stejny tvar jako ta bila starsi), je cerna a lisi se konektorem(samec na svitilne a samice v kastliku...). Ta kulata co je do zapalovace je jen pridavna do jakehokoli auta....
Možná bych měl možnost sehnat pár těch starších původních bílých... samozřejmě NOVÉ... (do e12,21,23,24,28,30,31,32,34,36,Z1,Z3). BYL BY ZÁJEM?? Cena by byla do 550Kč kdyby to dopadlo.....