z nicoho nic, mi zacalo od praveho zadneho zadneho kolesa vychadzat divny zvuk. myslel som si , ze mi hadze kolo, ale tym to nie je. je to taky zvlastny kovovy zvuk, take cvakanie, resp, kovove klepanie + suchot. frekvencia sa meni od otacok kolesa, je jedno ci vyradim, pribrzdim, dupnem na plyn,hore dolu kopcom, zakruta rovina, robi stale, aj od najnizsich otacok. Niekedy to len tak prestane a je ticho. Vzdy ak to zacalo, som skusil zastavit a cuvat a nebolo to pocut. Cital som tu , hladal, nikde som nenasiel uplne rovnake symptomi. vela krat sa spominal diferak, ale toto mi pripada, ze to robi prave to koleso. Cital som niektore prispevky, ze to moze byt poloos - to ale velmi nechapem, ako moze polos buchat? vymlateny homokynetak by to robil asi len pri rozbehu, resp. na nerovnostiach (aspon tak sa to prejavovalo na fave / felicia - pri rozjazde lupnutie), mne to proste z nicoho nic zacne a tak isto aj prestane. moze to byt aj lozisko na kole ? mal som to dvihnute, nijake vole som necitil. nie som automechanik, len chcem predbezne vediet co by to mohlo byt, neda mi to spat a nemam teraz cas s tym niekde bezat(strasne moc prace
este by som dodal, ze zvonka je to fakt randal, dal som ya jazdy dolu prave okno az som sa lakol prvy krat