Plynová vzpera na kapotu
Plynová vzpera na kapotu
Asi mi už doslúžila plynová vzpera na kapote. Nedrží ju otvorenú a musím ju podopierať. Nevie niekto či sa tam dá dať plynová vzpera z niečoho iného, alebo či sa to dá niekde kúpiť a koľko to približne stojí.
ahoj,
malo by to byt c hladas:
linka: http://katalog.mjauto.cz/detail.phtml?kod=QTS140025
malo by to byt c hladas:
Kód: Vybrat vše
Vzpěra kapoty - Zdvižná síla= 350 N 252 mm celková vysunutá délka - cena s dph 680CzkBMW E30 320i coupe @ 325i M50
Re: Plynová vzpera na kapotu
vyndej ji,pak na libovolnou stranu přivaž podložku s danym průměrem,TIM SE ZPĚRA PRODLOUŽÍ ALE NETLAČÍ KAPOTA NA LEDVINU. a kapota opět drží,funkčnost zaručena jen když spěra není uplně prázdná.Kraken píše:Asi mi už doslúžila plynová vzpera na kapote. Nedrží ju otvorenú a musím ju podopierať. Nevie niekto či sa tam dá dať plynová vzpera z niečoho iného, alebo či sa to dá niekde kúpiť a koľko to približne stojí.
02tii-A1,02ti-A2,02ti cab/2.8Cs,3.0Csi- B7T /650,633,630-B7T,635/ 323i -A1/ 323 e21/745i3,2T-2x/745i3,5T exe/ 518,520,535 T e12/ 525,M535 e28/525Tds e39 /750iLA e38/Opel Bitter CD /RoverV8SD/L. Rover 3,5 a 4,2L/t- 603433103-bmwtuning.cz/bmw6klub.cz
- Bajzík
- Kontaktovat uživatele:
jiřina píše:vyndej ji,pak na libovolnou stranu přivaž podložku s danym průměrem,TIM SE ZPĚRA PRODLOUŽÍ ALE NETLAČÍ KAPOTA NA LEDVINU. a kapota opět drží,funkčnost zaručena jen když spěra není uplně prázdná.Kraken píše:Asi mi už doslúžila plynová vzpera na kapote. Nedrží ju otvorenú a musím ju podopierať. Nevie niekto či sa tam dá dať plynová vzpera z niečoho iného, alebo či sa to dá niekde kúpiť a koľko to približne stojí.
Sorry, ale asi som to úplne nepochopil.jiřina píše:vyndej ji,pak na libovolnou stranu přivaž podložku s danym průměrem,TIM SE ZPĚRA PRODLOUŽÍ ALE NETLAČÍ KAPOTA NA LEDVINU. a kapota opět drží,funkčnost zaručena jen když spěra není uplně prázdná.Kraken píše:Asi mi už doslúžila plynová vzpera na kapote. Nedrží ju otvorenú a musím ju podopierať. Nevie niekto či sa tam dá dať plynová vzpera z niečoho iného, alebo či sa to dá niekde kúpiť a koľko to približne stojí.
Dej mi kontakt příteli a zasypu ho vzpěrama.Už jsem to jednou posílal do Ostravy a po dvou měsících mi to poslali zpět s omluvou že takové malé vzpěry nerepasujíMax-Max píše:na morave je chlapek co repasuje i vzpery na sedadla, ty sou velikosti stejne, takze urcite se to repasovat daDVORIS píše:Neopravují.Je to na ně moc malý.Bajzík píše:jsou firmy co to opravují ale asi bych koupil jetou
tim se ta zpěra cca o1,0cm prodlouží,kapota se postavý a tím menší vahou tlačí na spěru.ARMAN píše:taky mi kapota parkrat spadla zničehonic na hlavunebo jen tak flakla sebou to bylo docela nepřijemny u jinych aut se jen zabouchne a tady flakne o zaviraci mechanizmus
nevybavuji si jak vypada ten mechanizmus taky si neumim představit co se s tim ma udělat Jiřino, zitra se kouknu
02tii-A1,02ti-A2,02ti cab/2.8Cs,3.0Csi- B7T /650,633,630-B7T,635/ 323i -A1/ 323 e21/745i3,2T-2x/745i3,5T exe/ 518,520,535 T e12/ 525,M535 e28/525Tds e39 /750iLA e38/Opel Bitter CD /RoverV8SD/L. Rover 3,5 a 4,2L/t- 603433103-bmwtuning.cz/bmw6klub.cz
jiřina píše:tim se ta zpěra cca o1,0cm prodlouží,kapota se postavý a tím menší vahou tlačí na spěru.ARMAN píše:taky mi kapota parkrat spadla zničehonic na hlavunebo jen tak flakla sebou to bylo docela nepřijemny u jinych aut se jen zabouchne a tady flakne o zaviraci mechanizmus
nevybavuji si jak vypada ten mechanizmus taky si neumim představit co se s tim ma udělat Jiřino, zitra se kouknu

Jiřino kam mam dat tu podložku moh bys to označit na fotu?

Ahoj, koukni se nejdřív sem, tam si to vybereš...
http://www.realoem.com/bmw/select.do?vi ... E30&arch=0
A pak zadej to seriový číslo sem a budeš vědět na kolik tě to vyjde v Autecu...
http://www.bmwautec.cz/com/en/index_narrowband.html
Koukal jsem tam na svojí E34, a vychzií to zhruba 700Kč...
A pak zadej to seriový číslo sem a budeš vědět na kolik tě to vyjde v Autecu...
Koukal jsem tam na svojí E34, a vychzií to zhruba 700Kč...
- kamikaze5100
jj
když se podivate na www.bmwklub.cz tak to tam tet nekdo děla a chce za to podle toho jak to pujde max 100kč za jeden je z ostravy a na velikosti mu nezaleži uděla jakekoliv. Už to tam někomu spravoval a psaly že maximalni spokojenost. Mě už jich taky hodně spravil
Kdyžtak kdo tam nema přistup tak mu napište na email CoufalikTomas@seznam.cz