A to už si mě napsali na dva dny - první den že to rezeberou a zjistí to těsnění a druhý den, až jim přijde těsnění, to zase složí. Ne že bych nevydržel dva dny bez auta, ale proč to dělat jednoduše, když to jde složitě
Tesneni pod sani
Tesneni pod sani
Motor syčel a při zběžný prohlídce jsem nedokázal určit kudy si přisává. Dneska jsem s tim byl v servisu, napsali si mě na příští týden a mechanik se na to mrknul a za chvíli našel fouklý těsnění pod sáním. Nebyl ale schopnej najít v katalogu to správný - prej že tam jsou nějaký dva typy (jednoduchý a dvojitý) nebo co to mektal
Teď jsem se na to kouknul na RealOEM.com a usoudil jsem, že tam je jedno dvojitý a čtyři jednoduchý - je to tak správně?
A to už si mě napsali na dva dny - první den že to rezeberou a zjistí to těsnění a druhý den, až jim přijde těsnění, to zase složí. Ne že bych nevydržel dva dny bez auta, ale proč to dělat jednoduše, když to jde složitě
Měl jsem od nich utéct už když chtěl otevírat kapotu obráceně