NESTARTUJE-prosím pomoc
NESTARTUJE-prosím pomoc
Jsem už zoufalej,před 3dny když v noci mrzlo tak jsem ráno svojí 525TDS nenastartoval,prostě jen točí a nenaskočí,sice nějaký jakoby chytnutí tam skoro bylo,ale nic.Mám podezření,že zamrzla nafta.Tak jsem dal auto do garážek,kde jsou tak +3stupně a včera nic a dnes taky,prostě točí a nechytá.Je možný že by se třeba zavzdušnil?Popřípadě jak se odvzdušní?Jinak když zapnu klíček,tak po chvilce začne popískávat jedno z těch dvou věciček co jsou u pojistek pod plastovým deklem,jsou k tomu asi 3 docela tlustý hadice a když ty hadice pomačkám tak pískání přestane,ale to mi dělalo občas i před tím,že to pískalo,ale naskočilo to.Jestli se něco kvůli té naftě podělalo,tak jim to půjdu omlátit o hlavu na tu benzinku !!! Čím by to mohlo být?můžu tam dolít trochu naturalu aby to třeba rozmrzlo a chytlo?Díky za rady
- Cvrcek Martin
- Kontaktovat uživatele:
--zkus si proměřit podávací čerpadlo,co máš v nádrži(nevím,ale taková zima aby ti zamrzla nafta snad ještě není)-před tím samo mrkni na pojistky a jeho spínací relé..
ex E30 323i, ex E36 325i, nyní Octavia TDi s šestijádrovym ECU a turbem ze Zetoru -odbržděných 700Kw na stavebním válci 
Veškeré opravy vozů všech značek

Veškeré opravy vozů všech značek
na pojistky jsem koukal a vypadají všechny O.K. to relé nevim přesně které je,je jich tam hodně,asi nevíš který to je co ? Jinak to čerpadlo je v nádrži?Kudy se tam k němu dostanu,zespod nebo někudy z auta?Jinak asi takovej mráz nebyl,ale zas mi je divným,že to ještě jezdilo,večer jsem zaparkoval,a druhý den,co v noci mrzlo to už nechytne,to je divný aby odešlo třeba to čerpadlo z ničeho.