ukazatel spotřeby
ukazatel spotřeby
dnes se mi stalo že ráno neukazoval ukazatel spotřeby,ukazoval pořád na maximum a po sundání nohy z plynu padnul na nulu,nic mezi tam nešlo,najednou zablikaly diody na tom ukazateli výměny oleje a začalo to jít normálně.po vypnutí motoru ukazatel spotřeby opět nešel a po chvíly zase zablikaly diody a znova to šlo normálně.vůbec nechápu co mají tyhle dvě věci společnýho.nesetkal se někdo s něčím podobným?čím by to mohlo být?
V LPG je síla
ukazatel
no mně to do včera nic nedělalo,a najednou to začlo takhle blbnout,mám ještě jednu přístrojovku tak to zkusím prohodit.jenom je mi divný že se to vždycky rozhejbe potom co se rozsvítí ty diody.uvidíme o víkendu se do toho podívám
V LPG je síla
ekonoměr
koukám že to je poměrně častá závada,no v sobotu na to vletím a to by v tom byl čert abych na to nepřišel.podle toho že se to projevuje i na jinejch budíkách bych řekl že problém bude v ukostření,zkusím to rozebrat a vyčistit.
V LPG je síla
ukazatel spotřeby vyřešeno
tak jsem to dneska robral a zjistil jsem že je přerušenej vodič ne tištěném spoji dole u těch diod.důvod je prostej,někdo rozebíral přístrojovku a ty dva malé šroubečky co drží ten černej kryt k samotné přístrojovce dal o kousek delší a jeden to postupem doby prošoupal.
V LPG je síla